Satılık 2002 Peugeot 307

Kodla Büyü

pckopat11

Aktif Üye
Merhaba arkadaşlar yakın bir arkadaşım 307 sini satıcak bilginiz olsun istedim

Peugeot 307 xs 5 kapı
2002 model ikinci sahibi 159 km de aracın ciddi bir kazası yok sadece sağ kapı sacı koskodan değişti, bel altı çiziklerden dolayı boyalı
bakımları devamlı olarak ankara göral da yapılmıştır. yine yetkili servise telefilex marka (2500 tl değerinde) lpg kiti taktılmıştır garantisi devam etmektedir.
aracın çalışmayan herhangi bir aksamı yoktur.

özellikleri:
1,6 110 ps abs, 6 hava yastığı, orjinal sunroof, metalik gri, soğutmalı torpido,
far senserü, yağmur senserü, follow me home özelliği ve buna benzer özellikleri olan ve bir kaç senedir kullandığı güzel bir araç
araç full bir araç ve 0 araçtan bile daha fazla özellik var. Arkadaşım hem aynı okulda çalışmaktayım 0 araç almak için satıyor. temiz bir araç arkadaşlar ihtiyacı olanlar pm den ulaşabilirler

pckopat11' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar yakın bir arkadaşım 307 sini satıcak bilginiz olsun istedim

Peugeot 307 xs 5 kapı
2002 model ikinci sahibi 159 km de aracın ciddi bir kazası yok sadece sağ kapı sacı koskodan değişti, bel altı çiziklerden dolayı boyalı
bakımları devamlı olarak ankara göral da yapılmıştır. yine yetkili servise telefilex marka (2500 tl değerinde) lpg kiti taktılmıştır garantisi devam etmektedir.
aracın çalışmayan herhangi bir aksamı yoktur.

özellikleri:
1,6 110 ps abs, 6 hava yastığı, orjinal sunroof, metalik gri, soğutmalı torpido,
far senserü, yağmur senserü, follow me home özelliği ve buna benzer özellikleri olan ve bir kaç senedir kullandığı güzel bir araç
araç full bir araç ve 0 araçtan bile daha fazla özellik var. Arkadaşım hem aynı okulda çalışmaktayım 0 araç almak için satıyor. temiz bir araç arkadaşlar ihtiyacı olanlar pm den ulaşabilirler

FİYATI NE KADAR

sıfır araçtan fazla özellik nasıl oluyor ? Ki o zaman neden sıfır almak istiyor?

hocam araçlarla pek aran yok heralde bir çok arabanın 0 ında sensörler ek bir donanım ve baz modellerinde yok anlamında yazdım. öğrenmek istediğin neyse yazabilirim. 0 araç almak istemesini neden sorguladın onu analamdım ?

BBNET
Geri