Satılık 1999 model Hyundai Accent GLS Otom.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ismailt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

ismailt

Süper Üye
Süper Üye
Arkadaşlar ev alma durumu sebebiyle aracım satılık.
111binkmde 1999 model koyu mavi zavolli lpgli.Elektrikli ön camlar ve aynalar.Hidrolik direksiyon 1.5 motor 12 valve multi enjeksiyon.Park sensörü.Klimalı.Tam otomatik vites.Orjinal.Vizesi ağustos 2013te bitiyor.Sağ ön çamurlukta 1 karış kadar işlem var.
13bin TL.

hocam ilan sitelerine ilan vermedim henüz ama kasa ve renk olarak şu aracın aynısı.Manisa-turgutlu

Ekli dosyalar

• big_703565064y0.jpg
    big_703565064y0.jpg
    46.3 KB · Görüntüleme: 1,424
darbe, boya, kusur, değişen varmı? yakıtı kaç kr, klima varmı?

klimalı ve ön çamurlukta 1 karış kadar işşlem var hocam dediklerinizi ilk mesaja eklemeyi unutmuşum...yakıt olarak ş.dışı 20-22 kuruş arası değişiyor.Ş.içi de 26-32 kuruş arası değişiyor tam ölçemedim ama yaklaşık bu şekilde.

ismailt' Alıntı:
klimalı ve ön çamurlukta 1 karış kadar işşlem var hocam dediklerinizi ilk mesaja eklemeyi unutmuşum...yakıt olarak ş.dışı 20-22 kuruş arası değişiyor.Ş.içi de 26-32 kuruş arası değişiyor tam ölçemedim ama yaklaşık bu şekilde.[/quote
hocam ben istanbuldayım arabada boya yok diyosunuz sadece ön çamurlukta işlem warsa sorun deil başka değişeni ve boya yoksa şanzıman bakımı yapıldmı en son kaç binde arabaya bakım yaptırdınız. triger ne zaman değişti

Bunun düz vites olanı vardı bende - ilk arabam - gençken iyidi - hoşuma gitmişti accent, lpg li olduğu için fazla da yakmıyordu - düşünülebilir

selyon' Alıntı:
ismailt' Alıntı:
klimalı ve ön çamurlukta 1 karış kadar işşlem var hocam dediklerinizi ilk mesaja eklemeyi unutmuşum...yakıt olarak ş.dışı 20-22 kuruş arası değişiyor.Ş.içi de 26-32 kuruş arası değişiyor tam ölçemedim ama yaklaşık bu şekilde.[/quote
hocam ben istanbuldayım arabada boya yok diyosunuz sadece ön çamurlukta işlem warsa sorun deil başka değişeni ve boya yoksa şanzıman bakımı yapıldmı en son kaç binde arabaya bakım yaptırdınız. triger ne zaman değişti
Hocam araç yazın bakım gördü vizeden önce.Yağ değişimine 3000km felan var.Şanzuman bakımı kaç binde yapılıyor bilmiyorum ama sıkıntı yok geri kaçırma yok.Triger kayışları değişeli yaklaşık 10 ile 20 bin arası oldu sanırım.Geçen aylarda hava filtresi bujileri gaz filtreleri değişti.

BBNET
Geri