evetmnn' Alıntı:hocam öğretmenmisiniz?
Malesef, ama fırsatları değerlendirmek gerekiyor. Zira iş olarak yapmıyorum bu işi..beslenmeciler' Alıntı:Benimde elimde olsa ortalığı kasıp kavuracam. Öğretmenler ne işlerle uğraşıyor. Helal olsun sayın örtmenim. Bizi buhallere düşürenler sağolsun...
Hocam duygusala bağlamış. Haklısınız hocam ama enayilik gibi kelimeler yakışmıyor zira bu telefonu alanlar emin olun en fazla sizin kadar enayidir.tayinci42' Alıntı:bu telefonları alanlar neden bu kadar parayı boşuna telef ediyor.. bana resmen enayilik olarak geliyor bu durum..
bu arkadaş 2-3 ay bu telefonu satamasın elinde patlar.. 3 ay sonra 1500 tl ye alınır.. çok rahat..
Allah aşkına ne halta yarıyor da bunca parayı şuncacık şeye veriyorsunuz.. sokakta gördüğünüz tanımadığınız garibana çıkarıpta 100 tl verdiniz mi bu güne kadar.. yazık ya.. milli servetimiz buhar olup gidiyor.. ayıptır günahtır.. insanlar 3-4 ay çalışarak ancak o parayı alıyorlar..
erkutalp' Alıntı:Hocam duygusala bağlamış. Haklısınız hocam ama enayilik gibi kelimeler yakışmıyor zira bu telefonu alanlar emin olun en fazla sizin kadar enayidir.tayinci42' Alıntı:bu telefonları alanlar neden bu kadar parayı boşuna telef ediyor.. bana resmen enayilik olarak geliyor bu durum..
bu arkadaş 2-3 ay bu telefonu satamasın elinde patlar.. 3 ay sonra 1500 tl ye alınır.. çok rahat..
Allah aşkına ne halta yarıyor da bunca parayı şuncacık şeye veriyorsunuz.. sokakta gördüğünüz tanımadığınız garibana çıkarıpta 100 tl verdiniz mi bu güne kadar.. yazık ya.. milli servetimiz buhar olup gidiyor.. ayıptır günahtır.. insanlar 3-4 ay çalışarak ancak o parayı alıyorlar..
Buarada 4 milyon dolara araba alanlarda ozaman mongol. Çok garip bir mantığınız var..
tayinci42' Alıntı:evet hocam onlarda mongol bence.. 4 milyon dolar ile fakir ailelere ayda 600 tl destek olsanız tam bin aileye bir yıl boyu bakar binlerce kişiyi mutlu edersiniz. neden tek bir arabaya böyle bir para vereyim.. Bana göre bir arabaya 4 milyon dolar veren kişi hakkından fazlasını yediği için dünyada açlıktan ölen milyonlarca kişinin katilidir.. ülkemizde bile insanlar karın tokluğuna askari ücretle çalışırken onları çalıştıran kişiler çok yüksek harcamalar yapıyorlar devlet sistemimizde demiyor ki "yahu kardeşim madem kazanıyorsun o zaman kazandığın kadar vergi vereceksin.." yok.. yok işte.. böyle adaletsiz bir dünya işte yaşadığımız..