metinozerin
Aktif Üye
Hizmetiçi eğitim kursundan aldığım santranç sertifikamı kaybettim. Mebbisde görünüyor. Mebbisteki bilgilerle santranç egzersizi açabilir miyim? Bilgisi olan var mı?
omd' Alıntı:Açamazsınız. Satranç egzersizi için satranç federasyonundan eğitim alıp antrenör lisansı çıkarmalı ve her yıl vize ödeyerek yenilemelisiniz. Belki çevrenizdeki idareciler bunu bilmediği için elinizdeki belge ile kabul edebilirler. Ancak bilen bir müfettiş vs. denk gelirse sıkıntı yaşayabilirsiniz.
Haklısınız hocammfacil' Alıntı:2012 de almıstım antronorluk ama hıc acmadım bıldıgım kadarı ıle yarısmalara katılmak ıcın vıze oduyorsunuz ve ogrencılere de belge alıyorsunuz ama yarısmaya katılmaycaklarda acabılıyorlar sanırım
Her egzersizde müsabakalara oyuncu mu yetiiştiriliyor.ercinc98' Alıntı:@COBOL hocam, her egzersizde müsabakalara oyuncu mu yetiiştiriliyor.
Yapmayın. Ben o mücadeleyi verdim ve açtım.
NEymiş öğrenciler müsabakalar katılacakmış, sporcu diye lisans alınacakmış. nerde yazıyor?
Bazı öğrencilerim turnuvalara katıldı, hiçbirinden sporcu lisansı istenmedi.
Ezbere değil belgelerle konuşanlar kazanır.
PArdon hocam, yazarken sizi rakip gibi mücadele etmek istermiş gibi yazmışım.COBOL' Alıntı:Her egzersizde müsabakalara oyuncu mu yetiiştiriliyor.ercinc98' Alıntı:@COBOL hocam, her egzersizde müsabakalara oyuncu mu yetiiştiriliyor.
Yapmayın. Ben o mücadeleyi verdim ve açtım.
NEymiş öğrenciler müsabakalar katılacakmış, sporcu diye lisans alınacakmış. nerde yazıyor?
Bazı öğrencilerim turnuvalara katıldı, hiçbirinden sporcu lisansı istenmedi.
Ezbere değil belgelerle konuşanlar kazanır.
Güzel soru
Cevabı bende biliyorum da
İzni veren makam anlamıyor.İcraat istiyor.Ürün istiyor.
Yani anlayacağınız her iki tür belgem var hem halk eğitimden hem de Türkiye Satranç Federasyonu
mecburen Türkiye Satranç Federasyonu kursunada gitmek zorunda kaldım.