Sanalreyonum Rezaleti!

Kodla Büyü

bilerzen

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar bu siteden daha önce 2 kez ütü almıştım bi sorun yaşamamıştım. 07.11.2012 de bir dik elektrkli süpürge, saç kurutma makinesi bi de mutfak tartısı siparişi verdim. kredi kartıyla da ödedim, hala ürünler kargoya verilmedi. Arıyorum, çok yoğun deyip açmıyorlar. 3 kez mail attım birinde hafta içinde çıkacak, diğerinde adetli ürün siparişi vermişsiniz o yüzden gecikme oldu hafta içinde çıkacak yazmışlar.
Saçmalığa bakar mısınız ben stokta olmayan bir ürün sipariş vermedim ki, madem yoksa sitende gösterme...

Sipariş istemiyorum paramı geri ödeyin diye mail attım cevap yok... şikayet var sitesinde bu tip birçok şikayet var ama hiç birine cevap vermemişler..

Paramı alabilecek miyim dersiniz? Ne yapmalıyım??

hocam bende aynı siteden cok kez ürün aldım.hep sıkıntılar yasadım yeri geldi 15 gün sonra ürünümü aldım ama bir şekilde aldım.

Müşteri hizmetlerine ulaşmaya çalışma ulaşamassın .

Bence sakin bir şekilde max 1 5gün bekle halen ürün gelmesse kred kartının baglı oldugu bankaya git ben bu teslim almadım diye itiraz formu doldur 15 gün içinde paran hesapta :wink:

bende 3 kere alışveriş yaptım bi sıkıntı yaşamadım ucuz olduğu için tercih ediyordum ama şimdi içime şüphe düşürdünüz :shock:

bende bir kez alışveriş yaptım yaklaşık 15 günde elime ulaşmıştım sinir olmuştum ama piysaya göre uygundu. müşteri hizmetleri diye birşeyi yok onuda söyleyebilirim

allpier03' Alıntı:
bende bir kez alışveriş yaptım yaklaşık 15 günde elime ulaşmıştım sinir olmuştum ama piysaya göre uygundu. müşteri hizmetleri diye birşeyi yok onuda söyleyebilirim

kesinlikle katılıyorum... defalarca aradım. Yoğun olduğundan sonra tekrar arayın deyip telefonu kapatıyorlar. 15 günde almaya razıyım ya da paramı alabilirsem iptal olmasına... uygunluğundan da geçtim 30 lira kar edeyim derken 200liradan olmak da var.. bi de bekle bekle sinir oldum iyice..

tüketici haklarına şikayet edilir mi? ya da böyle alışveriş sitelerini bildirebileceğimiz yerler yok mu ki??

COBOL' Alıntı:
♥ღ♥ bencede bekleyin hocam

İnternetten alışveriş yaptığımda bilmiyorum herkeste öyle mi ama - siparişi verdikten sonra insan bir hevesle ürünün gelmesini bekliyor - her gün "kargo geldimi acaba" diye eve dönerken heyecan yapıyor v.s Psikolojik bir durum,
O yüzden bence bekleyin - tedarikte problem çıkmış olabilir, illaki ürününüz gelecektir, çok koftiden bir site değil orası.

oziie hocam ben de siteyi iyi bilirdim:) defalarca alışveriş yaptım internetten ilk kez böyle oldu 11 gündür ses yok. müşteri hizmetleri diye bişey yok, temsilcilerimiz çok yoğun sonra arayın deyip kapatıyorlar. en azından açıp da stokta yokmuş şöyleymiş böyleymiş deseler bi güven verirler insana.. bir de şikayet var sitesinde "sanalreyonum 40 gündür ürünümü yollamadı iptal de etmedi" gibi pek çok başlık var. onları da okuyunca sinir oldum..
bu hafta da bekleyelim bakalım nolcak :shock:

evet arkadaşlar 20 gün oldu hala kargoya verilmedi. Sözde bu pazartesi vereceklerdi, salı da bitti hala verilmedi. Bi de yalan söylüyorlar, şu gün veriliyor bu gün veriliyor diye... şikayetvar sitesinde 9 sayfa şikayet başka hangi alışveriş sitesinden vardır acaba.... :verymad:

yarın bankaya gidip iptal ettirmeye çalışcam.. bakalım...

uzak durun bu siteden "aman diyim icat çıkarmayın" ... :scared:

salla gitsin hocam bu siteyi.... adam gibi yerlerden alışveriş yapın... bize huzur lazım bu saatten sonra..onuda alışverişle kaçırmayalım derim....

evet 7kasımda sipariş vermiştim bugün 4 aralık..

okula kargo gelmiş(müdür yard. almış :verymad: ) içinden istediğim 3 üründen sadece 1 tanesi; en ucuz olanı çıktı. ama faturada süpürge de görünüyo. aradım nası olduysa açtılar 1 aydır ilk kez. faturaya ürünü yazar da nasıl göndermezsiniz dedim. firma bize daha göndermedi dedi. cuma günü o da verilecek kargoya dedi. ben kendimi helak ettim telefon aça aça mail ata ata. bi mail atamazmısınız elimizde yok napalım diye dedim. iptal edin ikisini de dedim. birini iptal etmişler diğerini ne iptal ediyolar, ne telefonu açıyolar, ne maile cevap yazıyolar. çok sinirlerim bozuk...
buraya yazıyorum ki benden sonra arayan soran olursa bu siteyi böylece bilsin diye..

uğraşmaya hazırsan ihtar cekebilirsin faks numarasına yada taahhütlü postayla
sonra çektiğin ihtarla birlikte tüketici hakem heyetine gidersin sonucun cıkmasını beklersin max 3 ayda sonuc cıkar muhetemelen olumlu cıkar eger firma paranı geri ödemezse tüketici mahkemesine gidersin oda hakem heyetinin kararına göre sonucu olumlu cıkarır avkat masrafını felan hepsini alır tabi sirket sahibini bulurlarsa :)
avkat felan bilmem dersen tüketici derneklerine bi gözat onlar yardımcı olurlar kendi avkatlarıda var
bu arada kargoyu alman önemli değil 15 gün cayma hakkın var fakat faturası varsa ve aldıysan ürünüde almıssın demektir o kötü olmuş
http://forum.donanimhaber.com/m_4254000 ... m#42540002

hocam buna benzer olay başıma gelmişti. alışveriş yaptığım site iflas etmişti devamında. önce bankayı arayıp durumu bildir, sana fax numarası veriyorlar. o numaraya itiraz dilekçesi yazıyorsun, şu tarihrte şukadar liralık alışveriş yaptım, hizmet karşılığını alamadım vs. diye. dilekçen işleme alınıyor ve banka sizin paranızın iadesini sağlıyor.

bilerzen' Alıntı:
evet 7kasımda sipariş vermiştim bugün 4 aralık..

okula kargo gelmiş(müdür yard. almış :verymad: ) içinden istediğim 3 üründen sadece 1 tanesi; en ucuz olanı çıktı. ama faturada süpürge de görünüyo. aradım nası olduysa açtılar 1 aydır ilk kez. faturaya ürünü yazar da nasıl göndermezsiniz dedim. firma bize daha göndermedi dedi. cuma günü o da verilecek kargoya dedi. ben kendimi helak ettim telefon aça aça mail ata ata. bi mail atamazmısınız elimizde yok napalım diye dedim. iptal edin ikisini de dedim. birini iptal etmişler diğerini ne iptal ediyolar, ne telefonu açıyolar, ne maile cevap yazıyolar. çok sinirlerim bozuk...
buraya yazıyorum ki benden sonra arayan soran olursa bu siteyi böylece bilsin diye..

evet arkadaşlar bugün artık 1 ayı geçti ben hala paramın iadesi için uğraşıyorum. Bankaya gittim itiraz dilekçesi verdim.
sanalreyonuma mail attım ürünün cuma günü ürünün kargoya verildiğini söylediler. bugün mail attım hangi kargodaysa gidip elden almak istiyorum diye yazdıkları cevap şu..

"Ürünün çıkışı yapıldı fakat kargoda hasar gördüğü için tekrar çektirilmiş. Ürünü beklemek istemiyorsanız faturanın 2 nüshasını tarafımıza gönderiniz fatura düzenlenip kısmi iadesi tarafınıza yapılsın.

Karışıklıktan beklettiğimizden dolayı şirketimiz adına özür dileriz."

"Sayın sanalreyonum yetkilileri bu size 2. mailim. Daha önce sitenizden philips ütü vb. küçük ev aletleri aldığım ve sorun yaşamadığım için sitenizden yine 3 adet ürün sipariş ettim. 7.11.2012 tarihinde sipariş vermeme rağmen ürün hala hazırlanıyor diyor. Cuma gününe kadar kargoya verilmezse, verilmeyecekse, ÜRÜNLER ELİNİZDE YOKSA, STOKTA KALMADIYSA vb. mazeretlerle ürünler için ödediğim paramın geri iadesini talep ediyorum. "

bu maili ben 14 kasımda ve birçok defa attım ısrarla iptal etmediler. ve şimdi gönderdikleri maile bakın.. telefonu da açmıyorlar.

bütün yazışmaların çıktısını alıp tüketici haklarına gitmek kaldı.
Bu tip sitelere başka yaptırımlar olmalı bence..(istediğim ürün hala stokta var görünüyor. anasayfada yer alıyor..)

aytduman' Alıntı:
internet alışverişini çok sık kullanırım ,biraz sabırlı olmak lazım bi şekilde elinize ulaşır

benim de ilk ve tek alışverişim değil hocam.. yıllardır yapıyorum.. ben ne alacaksam alayım forum sitelerini gezerim kim ne demiş nasılmış diye.. ola ki sanalreyonumla ilgili bi araştırma yapan olursa diye burada paylaşıyorum.

4 iş günü içinde kargoya verilir deyip de,
33 gündür veremeyen,
telefonu açmayan,
göndermediği bir ürünü faturaya yazan,
çıktı çıkıyor, bu hafta gelecek şu gün çıkacak,
yok kargoda zarar görmüş geri çekilmiş yalanlarını atan
1 ay oyalayan bir alışveriş sitesi OLMAMALI.
O yüzden yazıyorum.

BBNET
Geri