yadigartbaykal' Alıntı:bu tür ürünlerde sorun yaşayacağını sanmıyorum çünkü ellerinde bol var. ben de oradan almıştım fakat 50 tl için değmez dediğin gibi elden al temiz iş olsun![]()
Parhelion' Alıntı:1.4 ghz olsa da tek çekirdekli bir işlemcisi, çok birşey beklenmemesi gereken bir adreno 205 gpusu ve 512 mb rami var. yakında çoğu uygulama için yetersiz kalacaktır bence. hatta şu anda googleda ararsanız ram'inin yetmediğiyle ilgili birçok şikayet görebilirsiniz. bence üzerine biraz daha ekleyip desire x, galaxy s advance, s3 mini gibi cihazlara yönelin en azından çift çekirdek işlemcili ve 768 mb ramli cihazlar
tomarz' Alıntı:Hocam başlığını yeni farkettim. 7 Aydır kullanıyorum yazacak şeylerim olacaktı bilgilendirme amaçlı ama zaten almışsın, hayırlı uğurlu olsun. Yine de şunları söyleyebilirim: hafif, şık ve yeterli bir telefondur. Kronik sorunu kendi resetlemedir ama o da çok olmaz. 4.0 a geçmemiş olması sorun değil çünkü şuan kullandığı işletim sistemi piyasada optimum çalışan sistemdir.(zaten 4.0 ı kaldırabilecek ram e sahip değil) orta kalite ekran(sony lerin ekranları daha kaliteli), çok kurcalamazsan(özellikle internet, oyun vb.) ve uygun programlar kullanırsan rahat 2 gün şarj problemin olmaz, muadili diğer marka ürünlerden daha hızlı ve hafif (benim değil kardeşimin görüşüdür sony kullanıyor) ama aynı zamanda hassas bir telefon...
Sorununa gelince ilk aldığım zamanlar bende de sesi çıkmadı hatta kulaklıkla falan denedim aynı senin dediğin gibi oluyordu sonra telefonu kurcalarken kurcalarken sorunu aştım ama nasıl aştığımı hatırlayamıyorumHemen arızalı diye düşünme biraz kurcalamadan fayda var hocam
wake__up' Alıntı:yadigartbaykal hocam bu telefonun 3g si nereden kapatılıyor. eğer kablosuz ağ yoksa otomatik 3g devreye giriyor illa şebekeden mi kapamak lazım yoksa telefondan kapatıp açılabiliyor mu
Yalnız_Kurt' Alıntı:wake__up' Alıntı:yadigartbaykal hocam bu telefonun 3g si nereden kapatılıyor. eğer kablosuz ağ yoksa otomatik 3g devreye giriyor illa şebekeden mi kapamak lazım yoksa telefondan kapatıp açılabiliyor mu
hayırlı akşamlar ben de bu cihazı kullanıyorum
ayarlar
kablosuz ve ağ
en altta mobil ağlar
PAKET VERİ KULLAN karşısındaki tiki kaldırın
wake__up' Alıntı:Yalnız_Kurt' Alıntı:wake__up' Alıntı:yadigartbaykal hocam bu telefonun 3g si nereden kapatılıyor. eğer kablosuz ağ yoksa otomatik 3g devreye giriyor illa şebekeden mi kapamak lazım yoksa telefondan kapatıp açılabiliyor mu
hayırlı akşamlar ben de bu cihazı kullanıyorum
ayarlar
kablosuz ve ağ
en altta mobil ağlar
PAKET VERİ KULLAN karşısındaki tiki kaldırın
Teşekkürederim hocam kapattım... ama ses olayını hala çözemedim, aramaya devam![]()
bende ilk aldığımda kapatamamıştım ve internet paketide almamıştım 1-2 gün nete girdim ama az girdim öyle sürekli değil ilk fatura 90 tl geldi. Hemen internet paketi alın yada sadece wifiden nete girin.wake__up' Alıntı:yadigartbaykal hocam bu telefonun 3g si nereden kapatılıyor. eğer kablosuz ağ yoksa otomatik 3g devreye giriyor illa şebekeden mi kapamak lazım yoksa telefondan kapatıp açılabiliyor mu
Hocam bir yanlış anlamayı düzeltmek isterim; resetleme ile kastım kendiliğinden kapanıp tekrar açılması yoksa herhangi bir veri kaybına vesaire sebep olmuyor. Forumları gezerseneniz bu telefonla ilgili bu şikayete mutlaka rastlarsınız. Şarj konusunda gayet iyidir bende de çok rahat 2,5 gün gidiyor 3 gününde altından kalkabilir aslında (Go power master kullanıyorum) ama ihtiyat ediyorum.yadigartbaykal' Alıntı:6 aydır kullanıyorum resetleme olayı ile karşılaşmadım hiç ilginçmiş yedeklerimi alayım baribende de 3 gün şarj gidiyor gayet iyi :+1:
ses olayını ilk defa duyuyorum o daha ilginçmiş
Hocam siz ilk anlattığınızda direk kendi yaşadıklarımı hatırladım (kulaklık vs denemeler yapmam falan) fakat sorunu çözmüştüm, bundan dolayı panik olup acele ile karar almamanızı istemiştim. Sorun hallolduysa mesele kalmamıştır. Diğer sorunuza da zaten arkadaşlar cevap vermişler. Güle güle kullanınızwake__up' Alıntı:aldığım telefonun hoparlörü bozukmuş gidip yenisiyle değiştirdim şu an problem yok. ses sorunu bundanmış. ilgilenen herkese teşekkürederim