samsung galaxy wonder

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan azaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
bende de var bu telefondan, bende aynı şeyleri istiyordum ama yine de garanti olsun diye bir gün sonra hattıma sınırsız internet paketi ekledim. garanti olsun :)

SwitchPro Widget programını telefonuna kur. widget ekleme kısmından switchpro yu ekle. çıkan widget te 3g simgeside olması lazım. o şekil aktif ise altında ışık yanıyordur. tekrar dokunursan ışığı söner. böylece 3g veya edge ile internet girip paran boşuna gitmez hemde telefonun şarjı daha çok gider. SwitchPro Widget diye youtube da aratırsan görüntülü olarak nasıl kullanacağını da anlatıyordur. android için şu sitede aklında bulunsun http://appack.blogspot.com

telefon ekranında parmağını en üstten alta kaydır açılan pencereden GPS'i kapat bir de
telefon ekranından ayarlara gir en altta telefon hakkındaya gir en üstte yazılım güncelleştirme de sadece Wifi 'ye işaret koy ben bukadar biliyorum :)

teşekkürler birde internet olmadan navigasyon varmı bu telefonlarda varsa nerden nasıl yükleriz.

internet olmadan navigasyon bildiğim kadarıyla GPS ile olur onunda belli bir ücreti var diye biliyorum. navigasyon programları google play'de var. ayrıca forumda bir arkadaş İGO diye bir program önermişti navigasyon için. internetten bulup yükleyebilirsiniz...

hocam bende almak ıstıyorum nasıl 100 tl ındırım ıle aldınız bı yazar mısısnız?????

igo navigasyon programını kullanabilirsiniz. internette aratırsanız bulabilirsiniz. sizin telefonunuz 480 x 800 px olduğu için indirdiğiniz dosyayı ona gire seçin...

wonder kullanıyorum. Şebeke içi interneti kapatmak için ayarlar - kablosuz ve ağ - mobil ağlar - paket veri kullan ve veri dolaşımının tiklerini kaldır bu kadar şebeke internetini iptal etmiş olursunuz. GPS açık olsun kapalı olsun farketmez interneti kullanmayacaktır.

BBNET
Geri