Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar resimde gördüğün Flash belleğin Samsungun sitesinde 5 yıl garantili olduğu yazıyor. Ürünü aldığım 2 yılı yeni doldu. 1 ay geçer geçmez bozuldu ayarlanmış gibi. Şimdi Garantiye göndermek istedim ve aradım samsung müşteri hizmetlerini. Bu ürünlerde Türkiyede destek vermiyoruz diyor. Türkiyede yaşayan müşterileri adam yerine koymuyorlar açıkçası. Samsungdan bir şey alırken ona dikkat edin lütfen her ürüne destek sağlamıyor Türkiyede. Satıldığı dönemde muadillerinin 2-3 katı fiyata satılan ürünü sırf samsung diye alıyorsunuz ama sizi afedersiniz eşek yerine koyuyorlar. Utanmadan da Türkiyeye destek vermiyoruz bu ürünlerde diyor. Madem destek vermeyeceksin siteye 5 yıl yazmayacaksın. İşim gücüm olmasa mahkemeye verirdim bunları da zamanım yok.
Hocam samsung cevap vermiyorsa faturanla birlikte aldığın yere gönderebilirsin Her satılan ürünün Türkiyede en az bir olmak üzere yetkili servisi olmak zorunda ve bedelsiz kargo sağlamak zorunda; orası da cevap vermiyorsa (mümkünse yardımı mail ile isteyin ve cevabı oradan alın ya da alamayın ; yasal kanıttır) bunlar sağlanamıyorsa aldığınız platform size yardım etmek zorunda. Hiç sonuç alamdıysanız Edevlet üzerinden iki dakikada belgelerinizi ve şikayetinizi hakem heyetine yazın. Sizden ürün bilgisi istenecektir bilirkişi tarafından ve 45 ile 70 gün arasında en azından paranızın iade kararı çıkacaktır.
Samsung USB belleklerin garanti süreçleri için temel yetkili merci Samsung Türkiye çağrı merkezi (444 77 11) veya yetkili teknik servisleridir. Genpa gibi distribütör garantili ürünlerde 0212 359 0 359 üzerinden sorgulama yapılabilir. Arıza durumunda ürün fatura ve kutusuyla Samsung yetkili servislerine başvurulmalıdır.