samsun formatörlük

Kodla Büyü

unforgiven55

Seçkin Üye
Seçkin Üye
2012-2(Eylül-Aralık) Dönemi Okul BT Formatör Öğretmen Görevlendirmeleri Hakkında Önemli Açıklama;

19.07.2012 tarihli ve 20257 sayılı yazımız ile duyurusu yapılan ve 3 Eylül- 31 Aralık 2012 tarihleri arasında BT Sınıfı bulunan okullara yapılacağı belirtilen BT Formatör Öğretmen Görevlendirme çalışmaları büyük oranda tamamlanmış ve ATAMA BÖLÜMÜ ne onay alınması için değerlendirilmek üzere, hazır hale getirilmiştir.

Bakanlığımız İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü'nün ve Bakanlığımızın Valiliklere ve İl Milli Eğitim Müdürlüklerine geçen haftalarda verdiği talimat ve gönderdikleri bilgi çerçevesinde VALİLİK ONAYI ile alınan Geçiçi Görevlendirmelerin VALİLİKLER tarafından kesinlikle yapılmamasının istenmesinden dolayı, BT Formatör Öğretmen Görevlendirme sürecinde ONAY aşamasında tereddüte düşülmüştür.

BT Formatör Öğretmenlerin VALİLİK ONAYI ile görevlendirmesi konusunda BAKANLIĞIMIZ YENİLİK VE EĞİTİM TEKNOLOJİLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜNE görüş sorulmuştur.

Bundan dolayı gelecek görüşün olumlu veya olumsuz olması durumuna göre; 3 Eylül 'de başlaması düşünülen BT Formatör Onaylarında geçikme yaşanabilir veya maalesef yapılmama durumu da olabilir.

Bu yüzden şuan için beklemedeyiz gelişmelerden e-posta aracılığı ile sizleri bilgilendireceğimizi belirtir, olumlu gelişmelerin olmasını temenni eder, YENİ EĞİTİM ÖĞRETİM DÖNEMİNDE sizlere başarılar dileriz.

şimdi ne olacak arkadaşlar zaten ders saatimiz dolmuyor du şimdi hepten kötü oldu benim 12 satdersim var nasıl olacak anlamadım valla

Bu geçici görevlendirmeleri suistimal edenler oldu. Özellikle ar-ge birimlerine işi bilmeyen ve bundan faydalanan, uzağa gitmeden il ve ilçe merkezlerinde yatışa gelenler yüzünden kaldırıldı. Şimdi buna bakarak formatörlükte bir geçici görevlendirmedir diyerek düz mantık yürüten bazı il memler formatörleri sıkıntıya sokmaktadır. Oysa okulunda 15+1 lab bulunan bir bilişimcinin formatör olarak görevlendirilmesinin yukarıda bahsettiğim konuyla ne alakası var acaba.

easytr' Alıntı:
samsuna helal olsun. adam akıllı bilgilendirme maili yazmışlar. neler olduğu biliniyor en azından :alkis: böyle il formatörleri her yere lazım
katılmamak elde değil helal olsun samsundaki il formatörlerine darısı tüm illere

BBNET
Geri