Samsun BTR Görevlendirmeleri Başladı.......

Kodla Büyü

karinca_52

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
Evet arkadaşlar yazı geldi.... Görevlendirmeler başladı......

Sadece Fatih Projesi etkileşimli tahta olan okullara görevlendirme yapılacak......

Keşif yapılan okullarada görevlendirme yapılacak..... Listede hangi okula görevlendirme yapılıp yapılmayacağı belirtilmiş.......

caylakcekirge' Alıntı:
karinca_52 hocam yazı gelecekti bekleyin deniyordu. Bir gelişme mi oldu?

hocam keşif yapılmayan okullara görevlendirme yok ..... farkı bu sadece... okul okul belirtmişler ..... hangisine görevlendirme var hangisine yok diye........

Diğer illerin listesi var mı dır aceba.. Bizim okula tahta gelmedi ama kesif yapildi ddiğer malzemeler geldi

karinca_52' Alıntı:
Keşif yapılan okullarada görevlendirme yapılacak..... Listede hangi okula görevlendirme yapılıp yapılmayacağı belirtilmiş.......
Hocam bizin okul keşif yapılan-yapilmakta olan okullar arasında.kendi okuluma olurmu ki görevlendirmem.

Hocam yaziyi paylasabilirmisiniz merak icindeyiz bulundugumuz ilde kesif yapilan okullara gorevlendirme yapmadilar listeye almadilar ama tercihleri aldilar o halde tekrar tercihleri acacaklarmi

ne garip adamlar yahu başvurular öncesi gönderirsin il milli eğitimlere bir yazı olur biter bt öğretmenleri ile ilgili çalşma yapılıyor muş felan filan, çok çalıştınız bravo :alkis:

ilgili yazı

Ekli dosyalar

• 1.jpg
    1.jpg
    187.9 KB · Görüntüleme: 1,351
merhabalar.. bugün okulu aradım BTR görevlendirmesi ile ilgili bir yazı gelmediğini söylediler.. Acaba okuluna bu yazı ulaşan arkadaş var mı?

blankkeyframe' Alıntı:
merhabalar.. bugün okulu aradım BTR görevlendirmesi ile ilgili bir yazı gelmediğini söylediler.. Acaba okuluna bu yazı ulaşan arkadaş var mı?

görevlendirmeler başladı hocam.... zaten daha öncede yazmıştık.... ilçeler , okullara , bt öğretmenlerinin mail adreslerine evraklar gönderildi...

karinca_52' Alıntı:
blankkeyframe' Alıntı:

görevlendirmeler başladı hocam.... zaten daha öncede yazmıştık.... ilçeler , okullara , bt öğretmenlerinin mail adreslerine evraklar gönderildi...
hocam ben manisada görev yapıyorumda bu yönetmelik değişkliği oldu sadece fatih projesi olan okullara yapacaklar diyolar doğrumu keşif olan okullarada olacakmı görevlendirme

taatoo' Alıntı:
karinca_52' Alıntı:
blankkeyframe' Alıntı:

hocam ben manisada görev yapıyorumda bu yönetmelik değişkliği oldu sadece fatih projesi olan okullara yapacaklar diyolar doğrumu keşif olan okullarada olacakmı görevlendirme

hocam etkileşimli tahta takılan okullar ve keşif çalışması yapılmış okullara btr görevlendirmesi yapılıyor

karinca_52' Alıntı:
taatoo' Alıntı:
karinca_52' Alıntı:
blankkeyframe' Alıntı:

hocam etkileşimli tahta takılan okullar ve keşif çalışması yapılmış okullara btr görevlendirmesi yapılıyor
tamam bakalım hocam bizim okula keşfe gelmişler 19 ağustosta takmaya gelecez dediler ama ortalıkta yoklar hala bakalım ne olacak teşekkür ederim hocam

taatoo' Alıntı:
karinca_52' Alıntı:
taatoo' Alıntı:
karinca_52' Alıntı:
blankkeyframe' Alıntı:

tamam bakalım hocam bizim okula keşfe gelmişler 19 ağustosta takmaya gelecez dediler ama ortalıkta yoklar hala bakalım ne olacak teşekkür ederim hocam

görevlendirme yapılacak okul listesi zaten maille gönderiliyor hocam

Hangi yazıya istinaden keşif yapılan okullarada görevlendirme yapılacağını söylüyorsunuz acaba? Bu sadece samsuna özel bir durum mu?

BBNET
Geri