Hakinizda hayırlısı olur inşAllahziyaunal' Alıntı:Kavak hem yazacagim 143 bote
aydınDr' Alıntı:ayvacık hem
salıpazarı hem
asarcık hem
havza hem
kavak hem
vezirköprü hem
vezirköprü eml
samsun un bu ilçelerinde görev yapan veya bu kurumlar hakkında bilgi sahibi olan meslektaşlarımız yorumlar mısınız.
mudur senle bizim gitmemiz efsane oldu bu gidisle de zor.omd' Alıntı:bu sene de pas geçiyorum ben hadi iyisiniz! :roll:
Hem lerin açılmış olması dolayısıyla ek ders tamamlama noktasinda sıkıntılar yasanabilme ihtimali var. Malum kucuk ilçeler olmasi dolayisylakarinca_52' Alıntı:aydınDr' Alıntı:ayvacık hem
salıpazarı hem
asarcık hem
havza hem
kavak hem
vezirköprü hem
vezirköprü eml
samsun un bu ilçelerinde görev yapan veya bu kurumlar hakkında bilgi sahibi olan meslektaşlarımız yorumlar mısınız.
sadece buralar mı açılmış hocam.... samsun merkezde ikamet edecekseniz eğer kavak , salıpazarı , havza seçilirse gidiş geliş yapılır
chaos' Alıntı:Terme var. gelis gidus yapilmaz mi
chaos' Alıntı:mudur senle bizim gitmemiz efsane oldu bu gidisle de zor.omd' Alıntı:bu sene de pas geçiyorum ben hadi iyisiniz! :roll:
Kavakta 50 km 8 km ile yaris olmaz hocamkarinca_52' Alıntı:chaos' Alıntı:Terme var. gelis gidus yapilmaz mi
samsun terme arası 58 km ....
Seneye 160 la denerikomd' Alıntı:chaos' Alıntı:mudur senle bizim gitmemiz efsane oldu bu gidisle de zor.omd' Alıntı:bu sene de pas geçiyorum ben hadi iyisiniz! :roll:
nasip belli olmaz belki biz de gideriz ileride bi zamanuhaha:
ben bikaç sene daha yokumchaos' Alıntı:Seneye 160 la denerik
Hocam kavak ilk tercih mi düşünüyorsunuz?ziyaunal' Alıntı:Kavak hem yazacagim 143 bote
Tek tercih yapacağım hocameyas' Alıntı:Hocam kavak ilk tercih mi düşünüyorsunuz?ziyaunal' Alıntı:Kavak hem yazacagim 143 bote
benim de 133 puan var kararsızım.Tef mezunuyumziyaunal' Alıntı:Tek tercih yapacağım hocameyas' Alıntı:Hocam kavak ilk tercih mi düşünüyorsunuz?ziyaunal' Alıntı:Kavak hem yazacagim 143 bote
ernestososa' Alıntı:terme kavak'a 5 çeker, kavak buz ayaz tipi, terme ılıman
Salıpazarı daha yakındır Ayvacıktan.İki ilçe de gelişmiş değil.Samsun'dan gidiş geliş zor olabilir.Çarşamba'da kalabilirsiniz.aydınDr' Alıntı:Salıpazarı ve ayvacık hakkında bilgisi olan var mı.
teşekkürlereyas' Alıntı:Salıpazarı daha yakındır Ayvacıktan.İki ilçe de gelişmiş değil.Samsun'dan gidiş geliş zor olabilir.Çarşamba'da kalabilirsiniz.aydınDr' Alıntı:Salıpazarı ve ayvacık hakkında bilgisi olan var mı.
aydınDr' Alıntı:Salıpazarı ve ayvacık hakkında bilgisi olan var mı.