https://www.sahibinden.com/otomobil?a4_max=0sıfır km yazıyorum kabul etmiyor, km değerini nasıl sıfır yaparak aratırım yada sıfır km arabalar nasıl aratılır yardım
hocam benim sıfırı neden kabul etmiyor
aynen öyle,Kimse de dememiş, işin trajikomik yani 0 kilometre aracı sahibinden de aramamız aslında.
"detaylı arama" yaptığımda oldu.hocam benim sıfırı neden kabul etmiyor![]()
Pazardan lor peyniri al kardeşPara pul oldu. Tek maaşla peyniri, zeytini zor alıyoruz.
Hocam bilgisayar öğretmeni misiniz?sıfır km yazıyorum kabul etmiyor, km değerini nasıl sıfır yaparak aratırım yada sıfır km arabalar nasıl aratılır yardım
Haklısınız. Sizden ve yazdıklarımı okuduğunda rahatsızlık verdiğim tüm arkadaşlardan özür dilerim.Açılan konular illaki birileri tarafından sabote ediliyor. Geçen yıllarda bu kadar fazla kutuplaşma, bu kadar fazla sataşma olmazdı forumda. Şimdi şu yukarıda yazılanı çizileni okuyunca şaşıp kalıyorum.
sildim, neymiş bu sataşlmalar demenize gerek yok. haklı veya haksız, forum kuralları gereği küfür yasaktır, küfür eden üye banlanmıştır.
Arkadaşlar gaza gelip cevap yetiştirmeye çalışmak yerine sadece şikayet butonuna basmanız yeterli.
Bir de kişisel ricam: lütfen şu ya da bu konu vesilesi ile birbirinize galip gelmeye çalışmaktan vazgeçseniz?
tüh ya, şamatayı kaçırmışız.Açılan konular illaki birileri tarafından sabote ediliyor. Geçen yıllarda bu kadar fazla kutuplaşma, bu kadar fazla sataşma olmazdı forumda. Şimdi şu yukarıda yazılanı çizileni okuyunca şaşıp kalıyorum.
sildim, neymiş bu sataşlmalar demenize gerek yok. haklı veya haksız, forum kuralları gereği küfür yasaktır, küfür eden üye banlanmıştır.
Arkadaşlar gaza gelip cevap yetiştirmeye çalışmak yerine sadece şikayet butonuna basmanız yeterli.
Bir de kişisel ricam: lütfen şu ya da bu konu vesilesi ile birbirinize galip gelmeye çalışmaktan vazgeçseniz?
Bir bakış açısına göre evet şamatayı yok ettik
Bir başka pencereden bakınca, foruma yakışmıyor.
hocalarım ben akıl verme makamı değilim, forumda tartışılan konulara bakılırsa anlaşılır: elimizden geldiğince yazılana çizilene karışmıyoruz.
Ancak forumun yıllardır sert bir şekilde uyguladığı kurallar ve sınırlar var: Küfür, hakaret, aşağılama, siyasi görüşünü empoze etme, diğer üyeyi fikrinden dolayı küçük düşürme gayreti vs. vs.
Son 1 yıldır forumda hangi üyelerin hangi üyeler ile sık sık görüş ayrılığına vardığını görüyoruz. Bu konuda elbette tarafsız bir şekilde, bir noktaya kadar karışmıyoruz.
Ancak her fırsatta işi siyasete, partilere, inanışlara, vs. yerlere sürükleyen üyelerimiz unutmasın ki, forumda bu durumdan rahatsız olan binlerce diyebileceğimiz sessiz bir çoğunluk var, öğrenciler var, sitenin öğretmen olmayan üyeleri var.
Biraz empati yapma zamanı...