enestar Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,079 5 Mart 2013 #1 Neden olmadı anlamadım. Sadece bizlerin Format attığı bedavacı arkadaşlar Tweet atsa bizim etkinliğimiz başarıya ulaşmış, Hashtag'ımız TT olmuştu. Demek ki düzgün format atamıyorsunuz arkadaşlar
Neden olmadı anlamadım. Sadece bizlerin Format attığı bedavacı arkadaşlar Tweet atsa bizim etkinliğimiz başarıya ulaşmış, Hashtag'ımız TT olmuştu. Demek ki düzgün format atamıyorsunuz arkadaşlar
R RaHaB Aktif Üye Mesajlar 169 5 Mart 2013 #3 enestar' Alıntı: Neden olmadı anlamadım. Sadece bizlerin Format attığı bedavacı arkadaşlar Tweet atsa bizim etkinliğimiz başarıya ulaşmış, Hashtag'ımız TT olmuştu. Demek ki düzgün format atamıyorsunuz arkadaşlar Genişletmek için tıkla ... uhaha: ağlanacak halimize gülmek oldu bu da gerçi...
enestar' Alıntı: Neden olmadı anlamadım. Sadece bizlerin Format attığı bedavacı arkadaşlar Tweet atsa bizim etkinliğimiz başarıya ulaşmış, Hashtag'ımız TT olmuştu. Demek ki düzgün format atamıyorsunuz arkadaşlar Genişletmek için tıkla ... uhaha: ağlanacak halimize gülmek oldu bu da gerçi...
enestar Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,079 5 Mart 2013 #4 RaHaB' Alıntı: enestar' Alıntı: Neden olmadı anlamadım. Sadece bizlerin Format attığı bedavacı arkadaşlar Tweet atsa bizim etkinliğimiz başarıya ulaşmış, Hashtag'ımız TT olmuştu. Demek ki düzgün format atamıyorsunuz arkadaşlar Genişletmek için tıkla ... uhaha: ağlanacak halimize gülmek oldu bu da gerçi... Genişletmek için tıkla ... Eslivya' Alıntı: retweet :+1: Genişletmek için tıkla ... sanırım bir tek siz anladınız beni hocam
RaHaB' Alıntı: enestar' Alıntı: Neden olmadı anlamadım. Sadece bizlerin Format attığı bedavacı arkadaşlar Tweet atsa bizim etkinliğimiz başarıya ulaşmış, Hashtag'ımız TT olmuştu. Demek ki düzgün format atamıyorsunuz arkadaşlar Genişletmek için tıkla ... uhaha: ağlanacak halimize gülmek oldu bu da gerçi... Genişletmek için tıkla ... Eslivya' Alıntı: retweet :+1: Genişletmek için tıkla ... sanırım bir tek siz anladınız beni hocam