Sadece BÖTE Hizmet Puanları

Kodla Büyü

BÖTE Hizmet Puanın Hangi Aralıkta?

• 0-50

Oy: 1 0.5%
  • 50-100

Oy: 0 0.0%
  • 100-150

Oy: 8 4.0%
  • 150-200

Oy: 22 11.1%
  • 250-300

Oy: 65 32.7%
  • 350-400

Oy: 27 13.6%
  • 450-500

Oy: 11 5.5%
  • 500+

Oy: 3 1.5%
  • 300-350

Oy: 27 13.6%
  • 200-250

Oy: 35 17.6%

• Kullanılan toplam oy
    199

muhalif33

Süper Üye
Süper Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar, alan değişikliği sonrası sadece BÖTE'de kalanlar hizmet puan aralığını işaretlerse, alanımızdaki durumu görebiliriz.
Not: 400-450 aralığını eklemeyi unutmuşum. Oy kullanıldığı için düzenleme yapılamıyor.
400 puan üzeri çok kişi olmadığını düşünerek, 400-450 aralığında olanlar 450-500 aralığını işaretleyebilir.

Son düzenleme:
Yıllar önce forumda il dışı atama döneminde bu şekilde anket açılmıştı. Şerefsizin biri puanları yüksek girip insanlar tercih etmesinler şeklinde algı yaratmıştı. Puanının daha düşük olduğu ortaya çıkınca pişkin pişkin inanmasaydınız şeklinde konuşmuştu. Hiç unutmam o şerefsizi. O zamandan beri açılan bu anketlere hiç inanmam. Hala forumdaysa o şerefsiz selamlarımı iletiyorum.

Yıllar önce forumda il dışı atama döneminde bu şekilde anket açılmıştı. Şerefsizin biri puanları yüksek girip insanlar tercih etmesinler şeklinde algı yaratmıştı. Puanının daha düşük olduğu ortaya çıkınca pişkin pişkin inanmasaydınız şeklinde konuşmuştu. Hiç unutmam o şerefsizi. O zamandan beri açılan bu anketlere hiç inanmam. Hala forumdaysa o şerefsiz selamlarımı iletiyorum.
O kadar tercih hakkı varken, neden başkasının yazdığına inanıp tercihlerini değiştiriyorlar ki? Üst tercihine istediğin yeri yaz gelirse gelir, gelmezse yapacak birşey yok. Ayrıca ankete katılanların tayin isteyecekleri veya nereye isteyecekleri nasıl anlaşılıyor?

Söylediğim muhabbet 15 sene falan öncedir. Bötede en eski öğretmen 7-8 yıllık, sayının az olduğu dönemler. Tüm okulları insanlar paylaşıyor. Burayı şu puanla tercih edeceğim boşa hakkınız gitmesin gibilerinden yazışmalar oluyordu. Sonra elemanın şu puanla yazacağım dediği yere çok daha küçük puanla biri atanmış ve sormuşlardı. Hani senin puan şuydu diye. Elemanda gevşek gevşek yazmayın diye sizleri kandırdım demişti.

Son zamanlarda atama sayısının az olması anketteki puan dağılımına da yansımış görünüyor. 2005-2010 yılları arasıdaki atama sayılarıyla orantılı puanlar çıkıyor.

Söylediğim muhabbet 15 sene falan öncedir. Bötede en eski öğretmen 7-8 yıllık, sayının az olduğu dönemler. Tüm okulları insanlar paylaşıyor. Burayı şu puanla tercih edeceğim boşa hakkınız gitmesin gibilerinden yazışmalar oluyordu. Sonra elemanın şu puanla yazacağım dediği yere çok daha küçük puanla biri atanmış ve sormuşlardı. Hani senin puan şuydu diye. Elemanda gevşek gevşek yazmayın diye sizleri kandırdım demişti.
Çoğunluk hatırlıyordur o elemanı izmir atamasıydı galiba

Valla 268 puanım var 22.yil. Bitlis Ahlat ta 10 puan veya 12 puan aldım tam hatırlamıyorum turizm bölgesi diye. 5 yıl kaldım.

İzmir il dışı tayin dönemi. Eskiler bilir. Selam olsun...

İşin trajikomik yani seneler sonra elemanla denk geldik hatta en yakın arkadaşlarından birisi benim en yakın arkadaşım oldu. Tabi o sebepten kendisine kafa göz dalamıyoruz...

İzmir il dışı tayin dönemi. Eskiler bilir. Selam olsun...

İşin trajikomik yani seneler sonra elemanla denk geldik hatta en yakın arkadaşlarından birisi benim en yakın arkadaşım oldu. Tabi o sebepten kendisine kafa göz dalamıyoruz...
Trajikomik :D

isterse 1000 puan olsun açılan yerleri gördünüz mü ? 28 il sadece çoğu da doğu :(

mersindeki okul için Allah bilir nasıl bir puan savaşı olacak.Kurtlar sofrasında sadece bir kemik.

BBNET
Geri