Sadece Alt Yapısı Tamamlanan Okullar( BTR Görevlendirme)

Kodla Büyü

misskinn

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Bursa BTR Görevlendirmesi de akıllı tahtaların kurulu ve internet alt yapısının tamamlanmış olan okullarda görevlendirme yapılıyor. Benim kadrom ortaokulda ve akıllı tahtalarimiz yazın takıldı ve kendi okulumuzu secemiyecegimiz söylendi. Diğer illerde de durum aynı mi? Ortaokulda ki öğretmenler tahtaları kullanmaya çalışacaklar ve ilk defa görüyorlar. Onlara rehberlik yapmamız istenmiyor kaç yıl basinda beklediğimiz hocalara rehberlik yapmamız isteniyor. Mantıklı bir cevap arıyorum bulamıyorum. Sakin yeni takılan tahtalar kullanılmayacak demeyin, ilk lisede göreve başladığımda sadece tahtalar vardı, geçen sene alt yapı ve interneti bitire bildiler onda da bir binada elektrik alt yapısı hala kullanılılamiyor

mersin de tahta gelip alt yapısı olmayan okullara da öncelik verilecek
ekteki okullara görevlendirme yapılacaktır yazılmış ekteki okullarda 2. faz 2. kısım okullarının alt yapısı hazır değil sadece tahtalar takıldı

bu ülkede her il okuduğundan farklı anlamlar çıkarmakta mahirdir.

Herkes okuduğundan farklı şeyler anlıyor ya da işine öyle geliyor :x saçma bir uygulama

Görev yaptığım Bursa merkezdeki okuluma 2.faz tahtalar geçen yıl takıldı, bu yaz alt yapı çalışmalarınada başladılar ve alt yapı çalışmaları daha bitirilmedi. Görev yaptığım kendi okulumumda görevlendirilmem için tek tercih yaptım ve kendi okulumu istedim. Eğer görevlendirme verirlerse yine görevimize devam ederiz, vermezlersede kendileri bilir. Okulda 34 tane Etkileşimli tahta var hemen hemen hergün bir iki tanesinde mutlaka sorun çıkıyor. Eğer okula BTR görevlendirmesi yapılmazsa dönem sonuna kadar çalışır halde sağlam kalan Etileşimli tahta sayısı bir elin parmaklarını geçmez diye düşünüyorum. Görelim Mevla neyler , Neylerse güzel eyler. :o

BBNET
Geri