Sabah sabah gene birilerinin kalbini kırdıkkk

Kodla Büyü
iyi yapmışsın hocam diğer öğretmenlerde haddini bilecek biz orada boş adammışız muhabbetini yapan çok var. hiç kimse kusura bakmasın bence lafınızı esirgemeyin herkes haddini bilsin. bu gibi insanlar kendi işleri düşünce ya çekerler işleri hallolduktan sonrada konuşup dururlar. böyleleri konuşturmamak lazım konuşturmayacaksın ki herkes yerini bilecek olur olmaz konuşmayacak.

bana da boş geziyorsun diye takılırlardı bende bu okul benim sayemde ayakta duruyor der ardından işin düşerse boşu sorarım derdim gıkları çıkmazdı sonra.

g.cetin.66' Alıntı:
sabah sırayla tahtalara imaj yüklüyorum sınıfın birine girdim hocam tahtayla işiniz yoksa imaj yükleyip çıkcam dedim elini YALLAH DERMİŞ GİBİ salladı işim var dedi BOŞ ADAMIZ MUAMELESİ YAPTI ÖĞRENCİLER ESPİRİ SANDI GÜLDÜ , bende öğrencilerin karşısında yalnız hocam o ele dikkat edelim o el HARAKETİ HİÇ UYGUN OLMADI ONA GÖRE DEDİM BOZULDU .

HAK EDENE HAK ETTİĞİNİ VERMİŞSİN HOCAM TEBRİKLER DARISI DİĞER ARKADAŞLARIMIZA
Hocam bence o sınıfta ders yokken gir. Ders varsa gerekirse müdüre söyle sınıfı boşaltsınlar başka biyere geçsinler. Kimsenin nazını sitemini çekemem diyeceksin. Orada bi iş yapacaksam kapatırım orayı. Bana tahsis edilir sadece.

g.cetin.66' Alıntı:
sabah sırayla tahtalara imaj yüklüyorum sınıfın birine girdim hocam tahtayla işiniz yoksa imaj yükleyip çıkcam dedim elini YALLAH DERMİŞ GİBİ salladı işim var dedi BOŞ ADAMIZ MUAMELESİ YAPTI ÖĞRENCİLER ESPİRİ SANDI GÜLDÜ , bende öğrencilerin karşısında yalnız hocam o ele dikkat edelim o el HARAKETİ HİÇ UYGUN OLMADI ONA GÖRE DEDİM BOZULDU .

HAK EDENE HAK ETTİĞİNİ VERMİŞSİN HOCAM TEBRİKLER DARISI DİĞER ARKADAŞLARIMIZA
Hocam bence o sınıfta ders yokken gir. Ders varsa gerekirse müdüre söyle sınıfı boşaltsınlar başka biyere geçsinler. Kimsenin nazını sitemini çekemem diyeceksin. Orada bi iş yapacaksam kapatırım orayı. Bana tahsis edilir sadece.

BBNET
Geri