Sınav görevi ücreti...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan baron38
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

baron38

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Diyanet İşleri Başkanlığı seviye tespit sınavında görev verilmiş. Ücreti hakkında bilgi sahbi olan arkadaşım var mı?

hocam sisteme baktm. gözetmen 93 kusur tl...
salaon baskanı 105 kusur Tl
bina komisyon üyeleri 105 küsür TL.

ewhliyet sınavıda aynı ornalarda ücret verilecek. farklılık acık ogretim sınavlarında oluyor galiba. acık lise ve ilkokulda ek ders karsılığıydı. değişmediyse.

bu sınavda gorev almak ıcın nasıl baswurdunuz arkadaslar. ben mebbıse gırdım be osym sınavlarında gorew almak ıstıyorum yazan yerı doldurdum ama cıkmadı.

hayır hocam bunlar meb in yaptıgı bakanlık uzerinden odemelerin oldugu sınavlardaki yeni ucretler. sınava basvuruyuda siz yapmıyhorsunuz. mem ler sınav yapılacak okulları ve gorevli ogretmenlerin okullarını belirliyor. sizin okul gorevli olsaydı yazı gelirdi. idarede sizi gorevlendiridi. osymden farklı bu sınavlar.eğtiek yağıyor bunları

peki mtsk yazılı sınavücretlerine kadar oldu malumunuz sınav soruları azaldı ve süre de kısaldı bu ikinci sınavdı başkan ve gözetmenle ilgili bilgisi olan var mı

bilisim5587' Alıntı:
bu sınavda gorev almak ıcın nasıl baswurdunuz arkadaslar. ben mebbıse gırdım be osym sınavlarında gorew almak ıstıyorum yazan yerı doldurdum ama cıkmadı.
Ayrıca GİS'ten başvuru yapmanız gerekiyordu hocam.
Mebbis yeterli değil.

BBNET
Geri