Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sınav analizleri sonucunda belirlenen sınıf not ortalamaları
Ben de en kötü benim zannediyordum. Benim çocuklar döküldü ama genelde çok da yüksek olmamış herhalde sonuçlar. Neden böyle oldu ki? Çalışmıyor öğrenciler :-1:
Bir sınıfın not ortalamasını , o sınıfın diğer derslerdeki not ortalamaları ile karşılaştırırsanız kendi sınavınızın zorluk derecesi hakkında dönütler elde edebilirsiniz.
Mesela okulumda Fen Bilimleri dersi sınav ortalamaları ve öğrencilerin sınav notları Bilişim Teknolojileri ve Yazılım dersi sınav sonuçları ve ortalamaları ile birbirine çok yakın değerler verdi. Sözel derslerde öğrencilerin sınav notları daha yüksek oluyor genelde 8) 8) 8)
Sonuçlar 60-65 puan arasının, dersin genel olarak ortalama puan olmaya yakın olduğunu gösteriyor .
Normal başarılı bir sınıfta başarılı sayılabilecek bir sınav sonucunda, sınavın not ortalamasının 67-72 arasında olması gerektiğini duymuştum sanırım. 8) 8) 8)