Kesinlikle katılıyorum. Bütün sınıflara soruları önceden cevapları ile deftere yazdırdım. Bunlar sadece birkaçı. Sınavı Fen zannettim diyen bile var(ispatı ektedirAnaliz yapsam oturup ağlarsınız![]()
Bu kağıtları gördükten sonra öğrencilerime şükrediyorum. Allah yardımcınız olsun.Kesinlikle katılıyorum. Bütün sınıflara soruları önceden cevapları ile deftere yazdırdım. Bunlar sadece birkaçı. Sınavı Fen zannettim diyen bile var(ispatı ektedir)
Elinizde örnek şablon varsa atar mısınız hocam ?Uygulama sınavı hariç bütün derslerde hazırlama zorunlu hocam.
Elinizde örnek şablon varsa atar mısınız hocam ?
Telegram grubu mu hocam katılalım link warsahocam ben yapmadım isteyen olmadı ama türkiye geneli bir bilişim gurubumuz var orada yaptı arkadaşlar analiz
hocam wp grubu güneşiyakalayan adam var instagramda bende onun vasıtasıyla girdim ,bilge bt özgür hocam falanda gruptalarTelegram grubu mu hocam katılalım link warsa
hocam wp grubu güneşiyakalayan adam var instagramda bende onun vasıtasıyla girdim ,bilge bt özgür hocam falanda gruptalargüzel bir grup linki benim atmam etik olmaz güneşiyakalayanadam a soralım
tamm hocam
teşekkürler