sınav ücreti

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan aysef
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

aysef

Aktif Üye
arkadaşalr bu dönemin ilk haftasında ilk defa MTS sınavında görev çıktı. ama neredeyse 1 ay oldu hala ücreti yatmadı. içinizde ücreti yatan varmı. normalda3-5 günde direk IBAN a yatıyormuş ama hala yatmadı

ilçe MEM de sınavı yapan birime iBAN numaranızı kontrol ettirin. ilk defa sınav görevi aldıysanız muhtemelin iBAN numaranız ellerinde olmadığından ücret yatmamıştır.
iBAN numaralarının ellerinde olmaması da saçma bir durum çünkü maaşımızı - ek dersimizi hesaplayıp hesabımıza yatırıyorlar fakat sınavlarla ilgili birim oturduğu koltuktan kalkıp aynı binadaki diğer odadan bizim iBAN bilgilerimize ulaşamıyor. ben de ilk görev aldığımda gidip elden bildirmiştim iBAN numaramı.

İlçe ile görüşmeniz sorunu çözecektir. belki hesaba yatmıyor elden ödüyorlardır hocam. Bizim ilçede elden ödeniyor. Cumartesi sınav varsa salı günü ücretleri alabiliyoruz.

Hocam benim Mebbiste yer alan IBAN numaram eski maaş aldığımız bankaya aitti onda değişiklik olmuş diye eski banka hesap numarama yatırdılar

Hocam mebbis te kayıtlı olan iban numaranıza yatıyor.
Daha önce kullandığınız fakat şimdi kullanmadığınız bir hesabınıza ait iban kayıtlı ise ona yatmıştır.

Tayir olmuşsanız eski okuldan kalan hesabınıza yatmış olabilir. Bi zaman tayin olmuştum. Eski okuldan kalan 6 ay hiç kullanmadığım hesabıma yatmıştı para. O eski kullanmadığım hesabımdanda banka hesap işletim ücreti kesmişti. Yol gideriyle falan o sınav ücretinden bana yemek parası kalmıştı sadece.

istanbuldaysanız daha yatmadı hocam tüm ilçelerin onaylaması lazım en son baktığımda şişli onaylamamıştı.

söylenen şu ki; maaş artış oranı belli olmadığından ödenemiyormuş. yeğitek ücretleri maaş artış oranı belli olduktan sonra ödeyecekmiş.

ziyaunal' Alıntı:
söylenen şu ki; maaş artış oranı belli olmadığından ödenemiyormuş. yeğitek ücretleri maaş artış oranı belli olduktan sonra ödeyecekmiş.

Evet bu nedenle 11 Şubatta yapılan MTSK sınavının ücretleri Türkiye'nin hiçbir yerinde yatmadı.

Türkiye'nin hiç bir yerinde yatmadı, Sözleşmeye bağlı olarak yatıyor. Mayıs ayı yatacak

bibiku' Alıntı:
ilçe MEM de sınavı yapan birime iBAN numaranızı kontrol ettirin. ilk defa sınav görevi aldıysanız muhtemelin iBAN numaranız ellerinde olmadığından ücret yatmamıştır.
iBAN numaralarının ellerinde olmaması da saçma bir durum çünkü maaşımızı - ek dersimizi hesaplayıp hesabımıza yatırıyorlar fakat sınavlarla ilgili birim oturduğu koltuktan kalkıp aynı binadaki diğer odadan bizim iBAN bilgilerimize ulaşamıyor. ben de ilk görev aldığımda gidip elden bildirmiştim iBAN numaramı.

IBAN noların girilip girilmediği veya kontrolünde Milli Eğitim Müdürlüklerinin, hiç bir sorumluluğu yoktur. Kişinin IBAN nosu kurum müdür tarafından Mebbis'e girilmesi gerekir. Kişininde kişisel bilgilerinden IBAN nosunu kontrol etmesi gerekir(Bunun ile ilgili resmi yazı çıkmıştı). İlçem de memur sınav ücreti için sizi siteme girerken IBAN nosunun kntrolünü yapmaz, sistem otomatikmen mebsisden alır IBAN noyu

BBNET
Geri