Sınıfta Kalan Öğrencinin tabletini başkası adına active etme

Kodla Büyü

minEvoRise

Süper Üye
Süper Üye
Sınıfta kalan öğrencilerin tabletini dönem sonunda topluyoruz. Aşağı yukarı 15 tane filan duruyor depoda.

Bunu ben denedim. Öğrenci tableti resetleyerek teslim etmiş. tc ve eba şifresi soruyordu. Öğrencinin ismi tabiki yan tarafta yazıyordu. Tableti başka bir öğenci için active etmeye kalktığımda ise bu tablet başkası adına kayıtlı hatası verdi.
Neyse tableti tekrar sınıfta kalan öğrenci için active edeyim dedim. Eba şifre yanlış dedi. Ebadan şifre almaya kalktğımda ise kadronuzun bulunduğu okulda böyle bir öğrenci yok dedi. (zaten sınıfta kaldığı için)
Tablet öyle duruyor boş boş.

Bu tabletleri başka bir öğrenci adına active edebilmenin bir yolu var mı? Ya da yazışma yoluyla mdm sıfırlanabilir mi?

sertokus' Alıntı:
Sınıfta kalan öğrencilerin tabletini dönem sonunda topluyoruz. Aşağı yukarı 15 tane filan duruyor depoda...

Sınıfta kalan öğrencinin tableti geri alınır diye bir şey yok. Bunu neye dayanarak yapıyorsunuz. Tabletin öğrenciden ve öğretmenden hangi durumlarda alınabileceği Bakanlık yazısında açıkça belirtilmiş. Bu durumlar içinde sınıfta kalmak diye bir madde yok.

hemenyardim' Alıntı:
sertokus' Alıntı:
Sınıfta kalan öğrencilerin tabletini dönem sonunda topluyoruz. Aşağı yukarı 15 tane filan duruyor depoda...

Sınıfta kalan öğrencinin tableti geri alınır diye bir şey yok. Bunu neye dayanarak yapıyorsunuz. Tabletin öğrenciden ve öğretmenden hangi durumlarda geri alınabileceği Bakanlık yazısında açıkça belirtilmiş. Bu durumlar içinde sınıfta kalmak diye bir madde yok.

BBNET
Geri