Sınıfın girişine nasıl bir resim çizilebilir?

Kodla Büyü

cevher---

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Merhaba arkadaşlar Bt sınıfımın girişinin duvarına görsel sanatlar öğretmenimiz resim çizecek yağlı boya ile, ufuk açıcı önerilerinize, resimlerinize ihtiyacım var.

Hocam görselleri bir türlü kaydedip buraya atamadım internetteki sıkıntıdan ötürü. Derse geçeceğim hemen önerilerimi yazayım.
Google görsellerde, computer for kids, computer science, information technologies, computer lab for kids aramalarında güzel sonuçlar çıkıyor. İçlerinden iki üç tane önerecektim bir bakın isterseniz. İyi çalışmalar

Hocam ben aşağıdaki resmi hazırlamıştım ama kapıya çizmek için işinize yarar belki.

KZr27o.jpg

Tus' Alıntı:
Hocam görselleri bir türlü kaydedip buraya atamadım internetteki sıkıntıdan ötürü. Derse geçeceğim hemen önerilerimi yazayım.
Google görsellerde, computer for kids, computer science, information technologies, computer lab for kids aramalarında güzel sonuçlar çıkıyor. İçlerinden iki üç tane önerecektim bir bakın isterseniz. İyi çalışmalar

Tamam teşekkürler hocam, hemen bakıyorum

hector1675' Alıntı:
Hocam ben aşağıdaki resmi hazırlamıştım ama kapıya çizmek için işinize yarar belki.

KZr27o.jpg

hocam okuldayım, ondan görünmüyor galiba resim, evden bakarım, teşekkürler

BBNET
Geri