Sınıfım için web sitesi

Kodla Büyü

ikmalcvs49

Üye
Merhaba arkadaşlar sınıfım için bir web sayfası yapmak istiyorum ama hiçbir bilgim yok ayrıca mali olarak da bir kaynağım yok. Sizlerden ricam ücretsiz olarak bana biryerlerden bir site açabilir misiniz? çocukların çalışmalarını ödevleri koymak istiyorum çok basit olacak birkaç resim. Wordpress den bir ara bir arakdaş yapmıştı ama gitmiş. yardımcı olursanız çok sevinirim.

bu siteye benzer birşey istiyorum içerik çok kısıtlı olacak. Lütfen yardımcı olun. kullanıcı adı ve şifresini bir de şablonunu oluşturun gerisini ben hallederim. ya da biraz bana yardımcı olursanız ben de halledebilirim umarım.

Merhaba hocam eğer para vermek istemiyorsanız ve cms kullanacaksanız ücretsiz hostinglere bakmanız gerekir. www.000webhost.com adresinden ücretsiz hostunuzu alabilirsiniz fakat hiç bilgim yok demişiniz daha önce joomla php nuke gibi bir cms kullandınız mı?

İlgin için çok teşekkürler arkadaşım ama hiç birini kullanmadım hiçbir bilgim yok. Yani eğer uyarsa size wordpress gibi bir yerde bizim için basitçe hazırlayıp yardımcı olabilirseniz eklemeleri ben yapabilirim. Daha önce bir arkadaş yardımcı olmuştu fakat irtibatımız kesildiği için o site gitti wordpress de hazırlanmıştı. Yardım edebilirsen sevinirim.

Hocam o kadar vaktim yok malesef ama hazır cmsler kurulu ücretsiz hostingler var onları da kullanabilirsiniz. Örnek phpBB3 forum hosting http://yap365.com

sadece cocukların ödevlerinin atmaları ve mesajlaşma amaçlı birsey isttiyorsanız siteye gerek yok google nin grup özelliğini kullanabilirsiniz. zaten bilmediğinizi söylüyorsunuz bana göre en kolayı bu sizin için. google de bir grup açığ tüm öğrencilerinizin mail adreslerini kaydediyorsunuz o kadar.

İLgin için teşekkürler bu fikrini değerlendiricem en kısa zamanda ama çalışmamı bu şekilde olmasını istiyorum yani nette görülmesini istiyorum amacımız sadece ödevler değil aynı zamanda imkanların verdiği ölçüde çalışmalrın sergilenmesi.Zaten ödevleri okulda veriyoruz ama oradan da ulaşılabilir. bir web sayfamızın olmasını istiyorum.

BBNET
Geri