Sınıfım Darmadağın Edilmiş

Kodla Büyü

noktanet

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Okulun 3. katında gözüm gibi baktığım ilimde en güzel ve bakımlı bt sınıflarından biriydi bt sınıfım, şimdi ise 4+4+4 değişikliğinden dolayı sınıfa ihtiyacımız var diye okulun bodrumuna taşınmış kantinin olduğu yere 2 bölme halinde bi kısmınıda kütüphane yapmışlar ve berbat halde okulun bütçesinden dolayıda internet bağlantısı bile olmayacakmış sadece ana pc de olacak :( :( :(

BU FİLMİN SONU NASIL BİTECEK ÇOOOOOOOOOOOK MERAK EDİYORUM-- :verymad:
HERGÜN YENİ BİR DRAM ÇIKIYOR BU FİLMDE :verymad:

4+4+4 ile ilk göz dikilen yer BT sınıfları bence bu durum eylülde patlak verecek.

sevının hocam tasınmıs bızımkı tamaen kalkıyor ramazan sonu elımle sokucem :(

mfacil' Alıntı:
sökersen ilerde sende soruşturmaya maruz kalabilirsin hocam. BT sınıflarının kaldırılması okul idaresinin insiyatifinde değildir!

madlion' Alıntı:
mfacil' Alıntı:
sökersen ilerde sende soruşturmaya maruz kalabilirsin hocam. BT sınıflarının kaldırılması okul idaresinin insiyatifinde değildir!

Hocam idare size verdiyse bu sorumluluğu kabul etmeyiniz. BT sınıfları dağıtılamaz. Ayrıca sınıfı aşağıya indirilen arkadaş bilgi edinmeye yazsın, BT sınıfı dağıtılmış diyerek. Tepki göstermezseniz bu şekilde muamele görmeniz kaçınılmazdır.

Kim rehber öğretmenlerin odasına dokunabiliyor söylermisiniz? Kilitleri bile sadece kendilerinde. Lütfen BT sınıflarını dağıttırmayınız.

mufettısler zaten ılcedekı butun BT sınıflatının kaldırılıp sınıfa donusturulmesını kararlastırmıstı yanı kafasına gore sokmuyor hocam yanı sınıf yok bahanesı yeterlı hocam artık sınıfları tutma sansımız yok malesef ılcede tek norm var oda aynı durumda mufettısler sınıfa cevırın denmıstı yanı oda bu sene varsa yarın olmaz

ne bekliyordunuz sınıflar kapatılmasa bile zaten zaman aşımından dolayı çoğu kapanmış durumda 2-3 seney kadar Türkiye'deki tüm okulların bilgisayar sınıfı otomatik olarak kalmayacak..

mfacil' Alıntı:
mufettısler zaten ılcedekı butun BT sınıflatının kaldırılıp sınıfa donusturulmesını kararlastırmıstı yanı kafasına gore sokmuyor hocam yanı sınıf yok bahanesı yeterlı hocam artık sınıfları tutma sansımız yok malesef ılcede tek norm var oda aynı durumda mufettısler sınıfa cevırın denmıstı yanı oda bu sene varsa yarın olmaz

Hocam müfettişlerin kurul kararında BT sınıflarının sınıfa çevrilmesi varmı? elinizde bununla ilgili bir yazı varmı? Çevirin demekle yapılmıyor milyarlık LAB. Daha sonra sorumluluk onların üzerinde mi kalacak sizin üzerinizdemi?

daha yeni tarihli bi yazı var mı? elinde olan varsa lütfen eklesin

Ekli dosyalar

• 26.08.2011 - Bilişim Teknoloji Sınıfları demirbaştan düşme ve dağıtılma.jpg
    26.08.2011 - Bilişim Teknoloji Sınıfları demirbaştan düşme ve dağıtılma.jpg
    48 KB · Görüntüleme: 1,070
hocam para sızın ıtınız olsun demek geldı ıcımden devletın parası kımın umurunda 4+4+4 ıcın okullara mufettısler gonderıldı bılgınız vardır onlar mudur odanısnın boyunda sınıf mıktarı okul ogrencı potansıyelı gıbı durumlar sonucunda okulun kac sınıfı olacagı belırlendı sadece fen lab ve kutupane dısındakı butun odalar sınıfa cevrılebılır seklınde karar alındı bunu hazıran ayında gormus olmanız lazım ozellıkle ıkı bınalı okullarda bu sorun var cunku okullar ayrıldı ayrılıncada sınıf ıhtıyacı cıktı ana bınalar ılkokul olunca zaten lab ıhtıyacı kalmadı sınıfcılar gırecegı ıcın bızım fen ve Bt sınıfıda buna maruz kalıyor yanı yasal olmayan bısey yok malesef ılkokulda bt dersı yok sınıf olarak kalmasınında bır anlamı yok onlar ıcın

hocam o yazı ılkogretımdeyken bt sınıflarının sokulup sınıflara pc ler dagıtılması seklınde bır yazı vardı bır kısım okul bt sınıfını dagıttı o donemde ondan sonra yazıldı artık dagıtmayın kalsın dıye ama 4 4 4 olayında alınan karar geregı kaldırıyorlar artık bakanlık zaten ıl lere bıraktı sınıf olayını yanı bu yazı eskıde kaldı

Bizim okuldaki BT sınıfı diğer bütün Lab.lar gibi korunuyor. Müdür gözü gibi bakıyor. Seviyor değer veriyor. Biraz da şans olacak.

o sınıf senin değildi arkadaş, nasıl oldu da bu kadar sahiplendin yaa....
benim okulum diyen okul müdürlerine benzettim tavrınızı ki, en tiksindiğim tavırdır..
sen orada görev yapan bir memursun..hepsi o kadar..

bilgisayarbilisim60' Alıntı:
benim okulum diyen okul müdürlerine benzettim tavrınızı ki, en tiksindiğim tavırdır..

zümre miyiz biz? bt öğretmeninin sınıfını benimsemesi kadar normal, doğal, olağan bi tavır olamaz ki? evet orası benim! sınıfım her bir klavyesini, faresini özenle düzelttiğim tek bir taburenin bile yamuk durmasına tahammül edemediğim, öğrencilerimin sesleriyle can bulan, benim! sınıfım. benim sınıfımın dağıtılma ihtimalimi benim gözlerimi dolduruyor, üzülüyorum.

al sana tamirci memur.

mfk' Alıntı:

al sana tamirci memur.

belki tamirci memurum ama devletin sınıfını sahiplenecek kadar hadsiz değilim..
ben orada görevliyim hepsi o, kabul etmesen de sen de sadece bir memursun..hiç bir okul hiç bir müdüre ait olmadığı gibi, hiç bir sınıf da bir öğretmene ait olamaz..

daha durun siz formatörlüğün getirisi bunlar... formatörlüğe karşı olanlara karşı olanlar görün bakalım daha neler göreceksiniz... ben göreve başladığımda 4-5-6-7-8 lerde 2 şer saat dersim vardı... sağda solda eylem yapmayla uğraşacağımıza zorunlu olmayanlar formatör olmasaydı bu işler bu noktaya gelmezdi... buyrun üniversite mezunu tamirciliğe doğru bir adım daha atılıyor...

hocam okulu nufusumuza kaydetmıyoruz ama farkında degılsınız galıba formator olabılmek ıcın o bızım bahsettıgımız sınıfın olması gerekıyor yada dersınızın olması ıcın o sınıf olmalı sınıf olmadan nasıl ders anlatmayı basaracagınızı merak ettım Adamlar Arabanın tekerını sokuyor sen hala araba benım bısey olmaz dıyorsun sınıf olmadan ne yapacaksın cok merak edıyorum

FORMATOR OLURUM DIYORSAN FORMATORLUK SARTLARINI BI KEZ DAHA OKU DERIM SANA 15+1 BT SINIFI SARTI YAZAR ORADA :verymad: :verymad: :verymad: :verymad:

savaz' Alıntı:

hocam okulu nufusumuza kaydetmıyoruz ama farkında degılsınız galıba formator olabılmek ıcın o bızım bahsettıgımız sınıfın olması gerekıyor yada dersınızın olması ıcın o sınıf olmalı sınıf olmadan nasıl ders anlatmayı basaracagınızı merak ettım Adamlar Arabanın tekerını sokuyor sen hala araba benım bısey olmaz dıyorsun sınıf olmadan ne yapacaksın cok merak edıyorum

FORMATOR OLURUM DIYORSAN FORMATORLUK SARTLARINI BI KEZ DAHA OKU DERIM SANA 15+1 BT SINIFI SARTI YAZAR ORADA :verymad: :verymad: :verymad:
:+1:

Benimde en tiksindiğim tavır budur işte..

bu tavrın en kötü sonucu da senden önce çalışan öğretmen arkadaştan miras kalan kırık dökük,bozuk malzemelerle dolu bakımsız bir bt sınıfıdır..
Ayrıca noktanet hocam sizin adınıza + öğrencilerinizin adına üzüldüm..

Benim sınıfında başına öyle birşey gelme ihtimaline karşı çelik kapı yaptırıp ve anahtarlarını yanıma aldım :)))

Dün ben de labıma baktım. Sorun yok. Yerli yerinde herşey. Biraz da şans işi. Benim idarecilerle aram iyi. Sağolsunlar onlar da anlayışlılar...

Ayrıca BT öğretmenin sınıfına sahip çıkması cok normal, hatta boynumuzun borcu. Yoksa bindiğimiz dalı kesmiş oluruz. Sınıfımdan bir fare bile eksilse hesabını sorarım.

BBNET
Geri