sınıfçı olup meslek lisesine atanma gerçekleşti :)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan genzo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

genzo

Aktif Üye
Arkadaşlar böteler meslek lisesini tercih edemezken alan değişikliğiyle sınıf öğretmeni meslek lisesine atandı. Onun yerine ilköğretimde çalışan arkadaşları alsalardı daha verimli olmaz mıydı!

desenize bi yandan yemediğimiz kalmıştı o da oldu. TTKB dekileri çok merak ediyorum.Kesinlikle Bilgisayar öğretmeni düşmanılar.Delillerim sağlam.Yerden yere vurdurulan tek branşız

offf bana yan alan demeyin aşık olduğum meslek gitti gitti elden.Sizin gibi branşım pc değil ama bu mesleğe 18 senedir aşığım ek ders filan da istemiyordum
yan alanım bilgisayar seneye teknik lisede ciscoda anlatırdım web tasarım da anlatırdım vallahi seviyorum arkadaş yav tarihi fırsat kaçtı

bende sanki bir fırsat kaçırmışım gibi biişey hissettim, hatta fakültenin öğrenci işlerine bile telefon açtım yan alanımız varmı diye. yok der gibi oldu. telefondaki ses te net değildi. anne benim neden yan alanım yok dedim sonra :(

Buzkırıcı' Alıntı:
offf bana yan alan demeyin aşık olduğum meslek gitti gitti elden.Sizin gibi branşım pc değil ama bu mesleğe 18 senedir aşığım ek ders filan da istemiyordum
yan alanım bilgisayar seneye teknik lisede ciscoda anlatırdım web tasarım da anlatırdım vallahi seviyorum arkadaş yav tarihi fırsat kaçtı

Hocam biz de seviyoruz bilgisayar dersi vermeyi kod yazmayı öğretmeyi işte bu yüzden ağlıyoruz ya! Bize sevdiğimiz işi değil amelilik yaptırıyolar.Derste adam gibi çocuklara bişey anlatamıyosun zırt pırt girip yok kağıt sıkıştı yok dilekçemi yazamadım yok msn açılmıyor bunlarla uğraşıyoz yoksa dersimizi anlatsak bizi bi rahat bıraksalar.

gerçekleşen bir atama var mı cidden yoksa tercih listesinde meslek liseleri listede olduğundan mı böyle dediniz.

he arkadaşlar endüstri meslek liselerine teknik eğitimleri almıyorlar mıydı?
şimdi gaziantep te; 2 endüstri meslek lisesi ve 1 adet çok programı lise açık gözüküyor.
kılavuzda da başvurulmicak yrler: anadolu lisesi, bilim sanat , halk eğitim vb geçiyor, meslek liselerinin adı yok.
buralara atama yapılırsa alan eğitimleri nasıl olacak. bu yan alan kaç yılında çıktı, soruyorum ki bakarsın 15-20 yıllık bir arkadaş yazıvermiş, burdan da emekli olmuş.
ve bilişimcilir idarecilik için lise - ortaokul - ilkokul hangisini tercih edebiliyor?

Atama gerçekleşti. Fakat çift anadal mı yaptı artık nasıl olduğunu bilmiyorum. Benim anlamadığım böteci arkadaşlar nasıl tercih edemez meslek liselerini?

bizde metal öğretmeni sınfcı var.. zamannda sınf öğrt. atamışlar.. şimdi onnada görünüyo metal öğrt. olay bu :!:

hatırlamadığım yıl kadar önce, tüm üniversite mezunları sınıfçı yapıldı. şimdi bu öğretmenler kendi branşlarına geri dönüyor, işletme, iktisat, ziraat mühendisliği mezunları gibi.

dijitalyerli' Alıntı:
hatırlamadığım yıl kadar önce, tüm üniversite mezunları sınıfçı yapıldı. şimdi bu öğretmenler kendi branşlarına geri dönüyor, işletme, iktisat, ziraat mühendisliği mezunları gibi.
evtt aynen ole oldu.. sen atanamadnmı daha?

genzo' Alıntı:
Arkadaşlar böteler meslek lisesini tercih edemezken alan değişikliğiyle sınıf öğretmeni meslek lisesine atandı. Onun yerine ilköğretimde çalışan arkadaşları alsalardı daha verimli olmaz mıydı!

tam olarak nerede oluyor bu olay. şahıs kim hocam. bana özelden mesaj atabilirseniz...

genzo' Alıntı:

senden iyi muhalif gazeteci çıkar haa...
nasıl da haberler manipule edilebiliyor...

milleti galeyana getirme cabasıyla yazmasaydın daha iyiydi...

birinci nokta:bugun sen nasıl BT öğretmeniysen ve calısırken 2.unv bitirmissen baskaları da boyle yapmıs olabilir...

ikinci nokta:yan alan dedikleri sey var... tanıdıgım hemsire sınıfcılar, muhendis sınıfcılar var... pekaala bilgisayarcı, elektrikci, elektronikci, tornacı, yapıcı, tesisatcı sınıfcılar olabilir... böyle gecmiş olabilir...

üçüncü nokta:ve son bisey
meslek lisesi dedigin sadece bilgisayardan olusan bi yapı degilki... içinde biyolojisinden tutun edebiyatcısına kadar tum dersler var...

genzo' Alıntı:
..
- atanan kişinin nereye atandığı ile ilgili bilgi verirmisiniz?
- atanan kişinin mezuniyet alanın biliyormusunuz?
- atanan kişi meslek lisesi bilgisayar bölümüne mi atandı yoksa meslek lisesi KİMYA bölümüne mi atandı biliyormusunuz?
..
bu sorular daha da çoğaltılabilir. sadece DEDİKODU yaparak milleti kışkırtmayın lütfen. kaldı ki vakti zamanında TEF mezunu olmuş ve sınıf öğretmeni olarak atanmış olabilir. bu sene ilköğretimde çalışan TEF MATBAA mezunu 2 öğretmen alan değişikliğinden yeni çalıştığım kuruma geldi. bu durum DİPLOMALARI TEF MATBAA olduğu için son derece doğal.

yada öğretmenlik yaparken İKİNCİ ÜNİVERSİTE okumuş olabilir. Bir arkadaşım öğretmenlik yaparken +3 üniversite (aof + 2 yıl + 4 yıl mühendislik) daha bitirdi. bahsi geçen arkadaşın da benzer bir durumda olmadığını biliyormusunuz?

lütfen bilgi verirken EKSİK BİLGİ vermeyin...

ben çpl de çalışırken muhasebe hocası eski sınıf öğretmeniydi. ama eskiden muhasebe bölümünü bitireni de sınıf öğretmeni olarak atadıkları için şimdi kendi alanında öğretmenlik yapıyor. aslında alanı öğretmenlik değil ama zamanında yapılan yanlışlar yüzünde sınıf öğretmenleri mağdur oluyor.

Arkadaşlar atama gerçekleşti hem de gelen hocamız sınıfçı. Atıp tutan arkadaşlar atama benim okula oldu. Yan alanıymış bilgisayarla ilgili bölüm okumamış.

genzo' Alıntı:
Arkadaşlar atama gerçekleşti hem de gelen hocamız sınıfçı. Atıp tutan arkadaşlar atama benim okula oldu. Yan alanıymış bilgisayarla ilgili bölüm okumamış.
meslek lisesine atandıysa bir sınıfçı .. neyse içimden söyliyim.

genzo' Alıntı:
peki hocam bu arkadaş özür grubundan mı atanmış... hem de bilgisayara,
Hani ttkbnin 80 sayılı kararı noldu.

genzo' Alıntı:

zaten bötecilerle teflilerin ikisinin alanıda adının bilişim teknollojileri olması saçma. bu saçma hala yıllardır düzeltilmeyen hata.. alanları ilköğretim bilişim mesleki bilişim olarak ayırsalar böyle şeyler olmazdı. alanı atölye ve labaratuvar öğretmenimi yani o sınıfçının..

mse' Alıntı:
genzo' Alıntı:
peki hocam bu arkadaş özür grubundan mı atanmış... hem de bilgisayara,
Hani ttkbnin 80 sayılı kararı noldu.
Evet hocam özür grubundan atanma oldu. Bu işlere akıl sır ermez. Ben çok şaşırdım.

BBNET
Geri