Buzkırıcı' Alıntı:offf bana yan alan demeyin aşık olduğum meslek gitti gitti elden.Sizin gibi branşım pc değil ama bu mesleğe 18 senedir aşığım ek ders filan da istemiyordum
yan alanım bilgisayar seneye teknik lisede ciscoda anlatırdım web tasarım da anlatırdım vallahi seviyorum arkadaş yav tarihi fırsat kaçtı
evtt aynen ole oldu.. sen atanamadnmı daha?dijitalyerli' Alıntı:hatırlamadığım yıl kadar önce, tüm üniversite mezunları sınıfçı yapıldı. şimdi bu öğretmenler kendi branşlarına geri dönüyor, işletme, iktisat, ziraat mühendisliği mezunları gibi.
genzo' Alıntı:Arkadaşlar böteler meslek lisesini tercih edemezken alan değişikliğiyle sınıf öğretmeni meslek lisesine atandı. Onun yerine ilköğretimde çalışan arkadaşları alsalardı daha verimli olmaz mıydı!
genzo' Alıntı:Arkadaşlar böteler meslek lisesini tercih edemezken alan değişikliğiyle sınıf öğretmeni meslek lisesine atandı. Onun yerine ilköğretimde çalışan arkadaşları alsalardı daha verimli olmaz mıydı!
..genzo' Alıntı:Arkadaşlar böteler meslek lisesini tercih edemezken alan değişikliğiyle sınıf öğretmeni meslek lisesine atandı. Onun yerine ilköğretimde çalışan arkadaşları alsalardı daha verimli olmaz mıydı!
meslek lisesine atandıysa bir sınıfçı .. neyse içimden söyliyim.genzo' Alıntı:Arkadaşlar atama gerçekleşti hem de gelen hocamız sınıfçı. Atıp tutan arkadaşlar atama benim okula oldu. Yan alanıymış bilgisayarla ilgili bölüm okumamış.
peki hocam bu arkadaş özür grubundan mı atanmış... hem de bilgisayara,genzo' Alıntı:Arkadaşlar atama gerçekleşti hem de gelen hocamız sınıfçı. Atıp tutan arkadaşlar atama benim okula oldu. Yan alanıymış bilgisayarla ilgili bölüm okumamış.
genzo' Alıntı:Arkadaşlar atama gerçekleşti hem de gelen hocamız sınıfçı. Atıp tutan arkadaşlar atama benim okula oldu. Yan alanıymış bilgisayarla ilgili bölüm okumamış.
Evet hocam özür grubundan atanma oldu. Bu işlere akıl sır ermez. Ben çok şaşırdım.mse' Alıntı:peki hocam bu arkadaş özür grubundan mı atanmış... hem de bilgisayara,genzo' Alıntı:Arkadaşlar atama gerçekleşti hem de gelen hocamız sınıfçı. Atıp tutan arkadaşlar atama benim okula oldu. Yan alanıymış bilgisayarla ilgili bölüm okumamış.
Hani ttkbnin 80 sayılı kararı noldu.