hamuş' Alıntı:hepimiz aynıyız hocam 4 saat dersim var benimde formatörüm teknoloji tasarımla birleşirse angarya öğretmen konumunda kimsenin önemsemediği bişey olacak 10 yıllık bilişim teknolojileri öğretmeniyim 2002 mezunuyum tekrar sınava girmeyi bile düşünüyorum seneye
Hiç düşünmemiştim bak bunu. Korktum şimdi geleceğimden.missilver' Alıntı:ya aslında ben sürekli dile getirirdim bu konuyu. ilk mesleğe başladığımda 36 yıl vardı emekliliğe. 36 sene sonra bilgisayar olmaz ki ben ne öğretecem öğrencilere diyordum. ama bu kadar yakın bir zamanda bu duruma düşeceğimiz hiç aklıma gelmemişti.
bu devirde genel anlamda öğretmen olunmaz zaten arkadaşlar. ayaklar altında kaldı öğretmenlik.kimnebilir' Alıntı:Bu durumda olupta sıkılmamak elde değil ki zaten. Keşke matematikçi yada sınıfçı olsaymışsız.
missilver' Alıntı:ya aslında ben sürekli dile getirirdim bu konuyu. ilk mesleğe başladığımda 36 yıl vardı emekliliğe. 36 sene sonra bilgisayar olmaz ki ben ne öğretecem öğrencilere diyordum. ama bu kadar yakın bir zamanda bu duruma düşeceğimiz hiç aklıma gelmemişti.
bayanlar bazı noktalarda şanslı bazı noktalarda değil. kendim için konuşayım birçok yerde de öyledir herhalde, idareciler erkekse seni en küçük şeyler için uğraştırmıyorlar, büyük şeyler için hiç zorlamıyorlar. orta ayardaki şeylerle uğraşıyorum ben genelde. format atılacaksa... kasaya bakıyorum formatlık durumsa kasayı yollayın bts ye diyorum. bunun dışında kendileri hallediyor, kablo vb donanım işleri için anlaşmalı olduğumuz bilgisayarcı geliyor. rahat gibi gözüküyor ama aslında bunaltıcı, seni hiçe sayıyorlar çok zaman, okulda teknolojiye dair birşeyden haberdar etmek tenezzülünde bile bulunmuyorlar.diğer öğretmenlerin bakışları da cabasıdarkpasaone' Alıntı:bizim bölümde bayanlar biraz daha şanssız bence. Okulda idarecilerin neredeyse tamamı erkek olduğu düşünülürse ister istemez rahatsız oluyoruz..şu an formatör değilim okulda 12 saat dersim var saolsunlar yine de formatör gibi herşey benden soruluyomeslekte ikinci yılım başka bir kuruma geçme şansımız olsa keşke böyle nereye kadar devam edilir ki....