I ilyas33 Süper Üye Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,383 31 Ekim 2014 #1 arkadaşlar gm öğrenci tableti factory reset ile sıfırlanmıyor bu sorunu yaşayanlar ve çözüme kavuşturanlar yardımcı olabilir mi?
arkadaşlar gm öğrenci tableti factory reset ile sıfırlanmıyor bu sorunu yaşayanlar ve çözüme kavuşturanlar yardımcı olabilir mi?
W wertyu6 Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,794 31 Ekim 2014 #2 tekrar tekrar deneyin hocam, ya da öğrenciye öğretin denesin dursun.
hll_bilisim Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 917 31 Ekim 2014 #3 sıfırlayamadıysanız şehrizar konutlarından daire alın hocam uhaha: başlığı görünce direk aklım o sıfırlamaya gitti hocam kusura bakmayın
sıfırlayamadıysanız şehrizar konutlarından daire alın hocam uhaha: başlığı görünce direk aklım o sıfırlamaya gitti hocam kusura bakmayın
T turapt Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 558 31 Ekim 2014 #5 hll_bilisim' Alıntı: sıfırlayamadıysanız şehrizar konutlarından daire alın hocam uhaha: başlığı görünce direk aklım o sıfırlamaya gitti hocam kusura bakmayın Genişletmek için tıkla ... :++: bilodan yardım al hocam
hll_bilisim' Alıntı: sıfırlayamadıysanız şehrizar konutlarından daire alın hocam uhaha: başlığı görünce direk aklım o sıfırlamaya gitti hocam kusura bakmayın Genişletmek için tıkla ... :++: bilodan yardım al hocam
H horoz_ali Site Gezgini Mesajlar 69 31 Ekim 2014 #6 bilo bilmem kaç milyar doları sıfırlıyor, sen tableti sıfırlayamıyorsun
I ilyas33 Süper Üye Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,383 31 Ekim 2014 #7 çap meselesi ben de bilo gibi çaplı olsam bende sıfırlarım. değil tableti ülkeyi sıfırlarım ama...