byrmtuncer
Aktif Üye
arkadaşlar normalde bir okul sitesi yaptım fakat bir de forum sitesi yapmayı düşünüyorum bana yol göstermenizi bekliyorum hangi programlarla yapıyoruz host ile ilgili yapmam gerekenler nedir?
af edersiniz anlamadım. ben öğrenmeye çalışıyorum. bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp...! :|fercanx' Alıntı:sıfırdan forum sitesi kurmak istiyor ama adam yoktan var etmek istiyor..Notepad ile yazmaya başlaması lazım.
hocam öncelikle ilginize teşekkür ederim. 4. işlemdeki mysgl işlemini anlamadım. 3 ve 4. aşamaları rica etsem biraz daha açabilirmisiniz.glassic' Alıntı:En yaygın kullanılan forum sistemlerinden PHPBB için ;
1-Php destekli linux hostinginiz olmalı.
2-Daha sonra PHPBB dosyalarını FTP den hostinge atmalısınız.
3-Kurulum işlemi için gerekli ayarları/izinleri vermelisiniz.
4-Kurulum işlemi için bir mysql veritabanı oluşturmalısınız.
5-Kurulum işlemi tamamlandıktan sonra forum kategorileri oluşturup, forumu kullanmaya başlayabilirsiniz.
GRİNGO' Alıntı:Ortalık forum dolu .Geçen yıl benim 6. sınıfa giden kızım SMF tabanlı bir forum sitesi açmıştı.Ama üyeler hep arkadaşlarıydı.Kendi admin oldu.Sonra 2-3 kankasını supermoderatör olarak atadı.DAHA Sonra herkes moderatör olmak istedi.Tabiki herkes moderatör olamayınca darıldılar.Foruma uğramaz oldular. forum dağıldı.Sonra aldığımız ücretsiz host kapandı.vs. vs.uhaha:
Boşver gecelerin gider.Gözlerine yazık.