Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar ikinci el 17-20 arası araba baktım ama uzun süredir bakmamıza rağmen düzgün bir araba bulamadım. ben de sıfır opel corsa almayı düşünüyorum 30-35 arası fiyatı var. sizce nasıl bir araba? kullanan varsa fikir verebilir mi?
Astra için yazıyorum hocam;
benzinli alıp tüp taktırırsan %90 sarun yaşarsın. Katalitik konvektör diye bir malzeme arıza cıkarıyor, bunun haricinde arıza lambası yanıyor. 1000-1500 masrafın olur. Yok dizel alacaksan hayırlı olsun. Onunda ülkemizde 100.000 km sorunu var
Corsa bana göre çok sağlam bir araba.1235 kg ağırlığında.Düşünün koskoca reno magane 1285 kg. 30 bin bakımı diğer opellere göre pahalıdır corsa nın.(362 TL)
2007 1.4 benzinli kullanmaktayım. Aracımdan gayet memnunum. Yol tutuşu ve sürüş kolaylığı, rahatlığı gayet iyi. Uzun yolda da sıkıntı çekmedim. Eğer sıfır alacaksanız dizel almanızı tavsiye ederim. Çünkü sınıfında yakıt yönünden 1. sırada olan bir araç. tavsiye ederim...
opel corsa kullanıyorum çokta memnunum,küçük ve de çok rahat arabadır,önceki arabamda corsaydı sattıktan sonra acaba hangi marka alsam diye hiç düşünmedim,yine corsa aldım.