habbe' Alıntı:Ya bu ilanlarda punto neden gözlere anormal gelecek şekilde büyüktür,
büyük yazılır anlamıyorum. 12 veya 14 olsa görünmeyecek mi?![]()
plakadan sorgulama yapılmasın diyedir herhalde. Borcu var mı yokmu, kazası var mı yokmu plakadan belli oluyor da ondan.mrtslk' Alıntı:sadece merak ettiğim için soruyorum birçok araçtada var plakayı neden kapatıyorsunuz acaba... hayırlı satışlar...
evrim0626' Alıntı:hocam plakaları kopyalama ve başka araca sahte resimleri koyarak plakası açık satış yapmaya kalkanlar var o yüzden bir önlem olarak kapanıyor zaten alıcı isen aradığında öğreniyorsun plaka vs. ama yazıları bu kadar büyütmenin mantığını bilemiyorum
melissa' Alıntı:Arkadaşlar ben bu formu son derece içten samimi hepimizi aynı meslektaş hatta branştaş olarak gördüğüm için arabamın satılık ilanını bile burada sizlerle paylaştım.
Gayet masumane verdim ilan.Kaldıki bizler galerici değiliz sadece bt öğretmenleriyiz.Sizlerden gelen eleştiri ve tepkileri şaşkınlıkla okudum.Yazının puntosundan tutun da plakanın gizlenmesi vs tek bir satışa ilişkin olumlu bir cümle yok meğer ben n ekadar hata yapmışım Hepiniz affına sığınıyorum.bir daha ilan verirken plakam görünsün mü görünmesin mi yazı tipim ne olsun boyutu nasıl olsun neden satıyorum gibi çok önemli noktaları bütün forumdaki arkadaşlara tek tek sorup ondan sonrailanımı vereceğim.sizi ne kadar çok kızdırmışım meğerse.Arkadaşlar beni ciddi olarak arayan kişiler zaten plaka vs bütün bilgiler veriliyor.tremer kayıtları sorgulanıyor.bunun üzerinede pazarlık yapılıp satış onaylanıyor.kimseden gizli saklımız yok bizim.Bu işi sahtekarlık yapan insanlara karşı gizlenmiştir.Puntanın büyüklüğü ise benim zevkimdir.zevkler ve renkler tartışılmaz.Sonuçta bir bayan branştaşınıza destek olacağınıza üzdünüz.neyseki satıldı araba..)))
sadece gülüyorumhakanotuken' Alıntı:Hele de bayan arabasıymış hiç alınmaz![]()
:+1:solomonte' Alıntı:Araba pejo 207'ydi hocam ama arkadaşlar daha çok ilandaki yazının puntosundan bahsettiler.![]()
solomonte' Alıntı:Araba pejo 207'ydi hocam ama arkadaşlar daha çok ilandaki yazının puntosundan bahsettiler.![]()
buradaki bilişimciler herşeyden önce öğretmen .öğrencilere ve çevreye örnek olan yada olmaya çalışan kişiler.saygı seviye birbirimize karşı çok önemli.bu düzeyi iyi tutturmak lazım.en azından ben böyle düşünüyor ve yapıyorum.kafkas' Alıntı:solomonte' Alıntı:Araba pejo 207'ydi hocam ama arkadaşlar daha çok ilandaki yazının puntosundan bahsettiler.![]()
Ya Kardeşim sen de amma alınganmışsın ya.
Ona yakışmadı bu yakışmadı, cevap vermezsin olur biter,
Bilişimciler espri babında puntodan bahsetmişlerdir herhalde, neden bahsedecekler arabanın boyasından mı?
Fazla kafayı takma :+1:
Selametle
solomonte' Alıntı:kafkas' Alıntı:solomonte' Alıntı:Araba pejo 207'ydi hocam ama arkadaşlar daha çok ilandaki yazının puntosundan bahsettiler.![]()
Ya Kardeşim sen de amma alınganmışsın ya.
Ona yakışmadı bu yakışmadı, cevap vermezsin olur biter,
Bilişimciler espri babında puntodan bahsetmişlerdir herhalde, neden bahsedecekler arabanın boyasından mı?
Fazla kafayı takma :+1:
Selametle
Ne demek istediniz anlayamadım hocam? Ben agd85 hocamıza cevaben yazmıştım.
buradaki bilişimciler herşeyden önce öğretmen .öğrencilere ve çevreye örnek olan yada olmaya çalışan kişiler.saygı seviye birbirimize karşı çok önemli.bu düzeyi iyi tutturmak lazım.en azından ben böyle düşünüyor ve yapıyorum.
sizede selametle))