Sıfır Honda Jazz Fun+

Kodla Büyü
sınıfının en başarılı araçlarından biridir, sadece benzinli versiyonu vardır, sınıfına göre iç hacmi gayet geniştir, ömürlüktür. Gönül rahatlığıyla alabileceğiniz bir araç.

bende eski kasası var oldukça kaliteli bir araba iç döşemesi ön konsolu ses sistemi muhteşem alışınca diğer ikinci sınıf arabaların nekadar kalitesiz malzeme kullandığını farkediyorsun uzun yolda (120km hızla) 5.5 litre yakıt tüketir içi, bagajı sınıfıındaki diğer arabalara göre epey geniş öyleki ilk binen vatandaş mutlaka şaşırıyor direksiyonu vitesi debriyajı felan okadar hafifki hele bide otomatik vitesse tam bayan arabası diyorlar :) denildiği gibi ömürlük yağını suyunu kat bin trigeri felan yok ağır bakımı neym yok amma servis ücretleri yüksek
eksileriyse motorun 1.4 olması benzinin pahalı olması
tabi kişisel şimdi alacak olsam 1.6 dizel bi araba alırım ama birinci sınıf yani japon yada alman yada ford (ford nerenin bilmiyom)

1 yıldır 2005 modelini kullanıyorum. Az yakar seri arabadır hocam. Bagajı çoğu sedandan fazladır 400 lt, arka koltuklarını da katla içine ne koyarsan koy.
Yeni kasasının gücü artmış yakışı azalmış. Donanımlarında yok yok ve sonunda HONDA... İşçilik malzeme kalitesi çok iyi, benim niyetimde Fun+ sıfır ama zamanı var daha :)
Bu arada honda ya bi binersen başka araba beğenemeyebilirsin.

honda dizel araç üretmiyor. o yüzden benzinlidir hepsi. kullanımı rahat, yol tutuşu iyi , inanmayacaksınız ama 1200 kilonun üzerinde bir araç. yenilerinin tipleride güzrl.

3 aydır 2006 model honda jazz elite kullanıyorum arabamdan son derece memnunum
uzun araştırmalar sonucunda aldım..
milletin bayan arabası demesini boşverin, sedan araçların çoğundan daha geniştir iç hacim olarak
399 lt bagajı çoğu sedanlarda yoktur.
bence gidin bir bayiye test sürüşü yapın o zaman alacağınıza eminim
tabi bir de bulabilirseniz beyaz renk....

bayiye gittik yeni bir jazz gelmişti. deneme sürüşü yapabilir miyiz diye sorduk. adam "hocam şaka mı yapıyorsunuz biz araba bulamaıyoruz satmak için siz deneme sürüşü diyorsunuz" dedi:)

denizbedir' Alıntı:
Arkadaşlar honda jazz nasıl bir araba kullanan var mı?

ben değil ama bir arkadaşım kullanıyor çok az yaktığından bahsediyor benzinli ama LPG li gibi az yakıyormuş. gayet memnun o.

BBNET
Geri