SİZCE BU FİYATA NASIL

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ramo87
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
Hocam arabanın triger değişim km si gelmiş(değişmemişse) .onları konuştun mu .aldığında masraf yapmak zorunda kalabilirsin.

Hocam fiyat galeri fiyatı. Aynısı (sadece rengi füme) arkadaşımda var. Km si orjinal 43 bin. Sıralı sistem Atiker LPG takılı ve LPG ruhsata işlenmiş. Ön kaputa tuğla düştü. Renk tutsun diye kaputu tamamen boyattı. 22.500 TL istiyordu. Kıyaslamanı buna göre yapmanı öneririm.

İlk araban ise al, tepe tepe kullan. Araç temiz ise kullandıkça göreceksin, bileceksin otomobilleri.

Ama ne zaman 2004-2006 corolla, focus, civic, astra, golf vs. vs. bu araçlara bindiğinde 2010 model arabandan soğuyacaksın. Benden söylemesi.

İhtiyaç, zevk, renk, bütçe meselesi tabi.

Araba galeriden zaten hocam, verdiği karından. 21bine razı etmişsin de 70bin olmuş araba. Lineaların piyasasını çok bilmiyorum ama açıkçası 21bin fazla gibi geldi bana. Biraz daha alternatif araştır derim ben.

ramo87' Alıntı:
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-linea-1.4-active-plus-hatasiz-boyasiz-69-binde-112093133/detay/

Adamla pazarlık ettim 21000 e razı ettim sizce nasıl

aracı senden önce kim kullanmış hacım onu bir sor bakalım lineaları genelde şirketler alıyor onlar da motoru öldürüyor

hocam araç benzinli.. o yüzden km çok değil.. triger değişimi genelde 100 bin civarında olur. Benzinli araç olduğu için şirket malı değildir tahminimce.. 1.4 megane 2 var bende bir depo lpg ile (39 lt) 380-400 km şehir içi yol gidiyor. Fiat linea megane dan daha konforludur tahminimce.. Ayrıca ilanda galerici çok iddialı konuşmuş. Ya fiat servisine yada bosch car servise yada işin ehli bir ustaya göster.. Sorunu yoksa al..

hozgulen' Alıntı:
ramo87' Alıntı:
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-linea-1.4-active-plus-hatasiz-boyasiz-69-binde-112093133/detay/

Adamla pazarlık ettim 21000 e razı ettim sizce nasıl

aracı senden önce kim kullanmış hacım onu bir sor bakalım lineaları genelde şirketler alıyor onlar da motoru öldürüyor

Şirket araçları genelde dizel olur diye biliyorum.
Bu araç rent a car'da çalışmış mı ona bakmak lazım.
Aracın ceza geçmişini sorgulayın gerçek ortaya çıkar zaten.

Ben de Linea'yı çok araştırmıştım ama temiz bulamadığımdan almadım.

Hocam tokattasın galiba bende turhaldayım. Galericilerin hiç birine güvenmem. O galeriye hiç güvenmem.

ramo87' Alıntı:
Tokattayım hocam,nasıl araba alacaz ya hocam

Hocam bugüne kadar 4 kere kendime araba aldım bir çok seferde arkadaşlara aldım galeri deyince ben huylanıyorum. Özellikle fiyat uygunsa kesinlikle girmem o işe. En iyisi satıcıdan bulmak. Linea çok hocam piyasada bulursun inşallah. Bende punto var 2010 içi ve motoru aynı çok performanslı ve konforlu bir araba deil ama model fiyat karşılaştırınca cazip geliyor.O fiyata opel astra yada wolksvagen bora baksan en fazla 2001-2002 model bulabilirsin. :(

hocam galeriden araba alma alacaksan git şahıstan al ekspertiz yaptır. Galericiler sana 21 e verir sıkışır aynı galeriye satmaya kalkarsın 18-19 a geri ister

Galeriden de şahıstan da olsa muhakkak ekspertiz yaptır.
Ceza geçmişini sorgula, temizse al. Temiz arabaya da 3-5 fazla ver önemli değil.

BBNET
Geri