bil Aktif Üye Mesajlar 149 3 Haziran 2008 #1 ARKADAŞLAR SİTEMİ YENİ YAYINLADIM. GÖRÜŞLERİNİZİ BEKLİYORUM www.yakupinci.com
T tamram Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 272 3 Haziran 2008 #2 hocam sanırım siteniz daha tamamlanmamış.. ve imla hataları var
bil Aktif Üye Mesajlar 149 3 Haziran 2008 #3 bu hafta başladım yapmaya. bir haftaya kadar biter inşallah . birde hataları söylerseniz hemen düzeltmeye çalışırım
bu hafta başladım yapmaya. bir haftaya kadar biter inşallah . birde hataları söylerseniz hemen düzeltmeye çalışırım
hasari Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 13,482 3 Haziran 2008 #5 Hocam linkleriniz çok donuş üzerine gelince renk filan değiştirsin.
A aibar_1515 Üye Mesajlar 11 3 Haziran 2008 #6 çok fazla renk kullanılmış daha az renk kullanılıp contrastı iyi ayarlanabilir sanrım ama genel olarak gzl elinize sağlık
çok fazla renk kullanılmış daha az renk kullanılıp contrastı iyi ayarlanabilir sanrım ama genel olarak gzl elinize sağlık
azizerkut Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 574 11 Haziran 2008 #9 bu gidişle evde kalır bu site sadece gülüp geçiyorum :lol: :lol: :lol:
A aakcakaza Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 4,466 11 Haziran 2008 #11 firefoxda linkler biraz kayıyor hocam, bir de sanki biraz can canlı gibi renkler acisindan emeginize saglik zamanla gelisir gider.
firefoxda linkler biraz kayıyor hocam, bir de sanki biraz can canlı gibi renkler acisindan emeginize saglik zamanla gelisir gider.
M muharrir Site Gezgini Mesajlar 39 11 Haziran 2008 #12 göz alıcı derken dikkat çeken güzle mana da değil. insanı sıkıyor parlaklık daha koyu ve mat renkler denense daha güzel olabileceği kanaatindeyim sevgili kardeşim.
göz alıcı derken dikkat çeken güzle mana da değil. insanı sıkıyor parlaklık daha koyu ve mat renkler denense daha güzel olabileceği kanaatindeyim sevgili kardeşim.