sizin okulda okula hiç gelmeyen öğrencinin sınavını boş mu bırakıyosunuz yoksa g mi yazıyonuz?
Millî Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Kurumlan Yönetmeliğinin "Yazılı ve Uygulamalı Sınavlar" başlıklı 45. maddesinin birinci fıkrasında; derslerin özelliğine göre bir dönemde yapılacak yazılı ve uygulamalı sınavlarla ilgili olarak: "Haftalık ders saati sayısına bakılmaksızın her dersten en az iki yazılı sınav yapılır. Sınav sayısı ve tarihleri her dönem başında zümre başkanları kurulunca belirlenir ve okul müdürünün onayından sonra e-Okul sistemi üzerinden ilan edilir. Sınavlarla ilgili gerekli tedbirler okul müdürlüğünce alınır. Öğrenciler her dersten en az iki yazılı sınava katılmak zorundadırlar." esaslarına uyulacağı hüküm altına alınmıştır.yakuphan' Alıntı:Sürekli devamsızlığın sebebi nedir?
Sebebe göre boş bırakabilir ya da G yazabilirsiniz.
Öğrenci keyfi gelmiyorsa G yazın.
Eğer öğrenci birinci yazılılara girmiş ancak sonrasında hastalığından dolayı gelemiyorsa ve hastanede yattığına dair ya da okula gelemeyeceğine dair heyet raporu vs. varsa Birinci yazılı notu verilir, performans notu verebilecek tanıyorsanız da performans notu verilir. İkinci yazılıya girmemişse bu not bölümü boş bırakılır.
Bu yazdıkların ortaöğretim öğrencisi içindir, ilköğretim için ilgili yönetmeliğe bakın.
Bu anlattıklarım için de ortaöğretim kurumlar yönetmeliğinin Değerlendirme ile ilgili bölümüne bakın.
valla bize idare boş bırakın dediyildiray75' Alıntı:bu sene hiç gelmeyene veya özürsüz sınavlara girmeyene G yazıyoz
raporu varsa boş bırakıyoz veya diğer sınavının aynısını giriyoz
(geçen sene hiç gelmeyene boş bırakıyodukta ondan sorayım dedim)
G sıfıra eşittir, harca harca bitmez.tarafszhaber' Alıntı:G yazınca geçiyor yani?