hasari Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 13,472 8 Ekim 2012 #1 uhaha: Ekli dosyalar tuvalet.jpg 43.4 KB · Görüntüleme: 779
biltek2007 Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 2,648 8 Ekim 2012 #2 Demekki Kırmızı Toyota almıyormuşuz
bbayer Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 414 8 Ekim 2012 #3 Yine döktürmeye başlamışsın Hasari Hoca'm... uhaha: uhaha: uhaha:
hasari Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 13,472 8 Ekim 2012 #4 bbayer' Alıntı: Yine döktürmeye başlamışsın Hasari Hoca'm... uhaha: Genişletmek için tıkla ... Sorma yaa gece gece gülmekten kırıldım. uhaha:
bbayer' Alıntı: Yine döktürmeye başlamışsın Hasari Hoca'm... uhaha: Genişletmek için tıkla ... Sorma yaa gece gece gülmekten kırıldım. uhaha:
sanalomer Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 918 8 Ekim 2012 #5 Neden özellikle kırmızı toyota? Beklediğim kadar gülemedim. Hayalkırıklığı bi el atın lütfen.
K kafkas Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,917 8 Ekim 2012 #6 Toyota yazı photoshoplanmış orada opel yada pejo yazıyodur kesin uhaha: Paylaşım için teşekkürler, yatmadan önce iyi geldi. Saygılar
Toyota yazı photoshoplanmış orada opel yada pejo yazıyodur kesin uhaha: Paylaşım için teşekkürler, yatmadan önce iyi geldi. Saygılar
sanalomer Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 918 8 Ekim 2012 #7 Bir ara kumbeji bir arabam vardı. Ona da aradabir oluyordu. Ama kırmızı varken de oluyordu. Ben halâ espriyi çözemedim.
Bir ara kumbeji bir arabam vardı. Ona da aradabir oluyordu. Ama kırmızı varken de oluyordu. Ben halâ espriyi çözemedim.
hasari Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 13,472 8 Ekim 2012 #9 Boşuna dememişler zirvedeyken bırakacaksın. :lol:
AppleJuice Aktif Üye Mesajlar 110 8 Ekim 2012 #10 hasari' Alıntı: Boşuna dememişler zirvedeyken bırakacaksın. :lol: Genişletmek için tıkla ... olay budur....
hasari' Alıntı: Boşuna dememişler zirvedeyken bırakacaksın. :lol: Genişletmek için tıkla ... olay budur....