Ü Üye silindi 88531 Misafir 28 Ocak 2011 #2 Bu arada anket sadece Sömestr tatilinde de görevli olan BT Formatör Öğretmenleri için...
Ü Üye silindi 88531 Misafir 28 Ocak 2011 #5 bexo' Alıntı: Bakalım tatilde okul nasıl bi yer ??? :lol: Genişletmek için tıkla ... Kaloriferin yanmadığını, öğretmen ve öğrencilerin olmadığı bir ortam. Gürültü yok, öğretmen yok, daha ne olsun?
bexo' Alıntı: Bakalım tatilde okul nasıl bi yer ??? :lol: Genişletmek için tıkla ... Kaloriferin yanmadığını, öğretmen ve öğrencilerin olmadığı bir ortam. Gürültü yok, öğretmen yok, daha ne olsun?
SoNMeZ Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 422 28 Ocak 2011 #6 görevlendirmemiz 28 ocak da bitti. 2. dönem görevlendirmeleri de 14 şubatta başlıyor sanırım. güzel bir yöntem.
görevlendirmemiz 28 ocak da bitti. 2. dönem görevlendirmeleri de 14 şubatta başlıyor sanırım. güzel bir yöntem.
kabababa Aktif Üye Mesajlar 120 28 Ocak 2011 #8 Valla biz gitmiyoruz ama ek dersi keserlermi kesmezler mi onu bilmiyorum ilgilenmiyorumda Ben tatil yapmalıyım diyor içimdeki ses
Valla biz gitmiyoruz ama ek dersi keserlermi kesmezler mi onu bilmiyorum ilgilenmiyorumda Ben tatil yapmalıyım diyor içimdeki ses
A adrenaline Aktif Üye Mesajlar 220 29 Ocak 2011 #9 Bu yıl ilk defa formatör oldum 15 tatilde okuldayım. Bakalım nasıl olucak görücez :roll:
only61 Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 3,873 29 Ocak 2011 #10 giresunda istesende mesai yapamıyosun sömestırda.zaten en mantıklısı da bu. ne yapacağız yani hizmetçiyle tavla mı oynayacağız?
giresunda istesende mesai yapamıyosun sömestırda.zaten en mantıklısı da bu. ne yapacağız yani hizmetçiyle tavla mı oynayacağız?
Fender Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,660 25 Ocak 2014 #11 Sömestr tatilinde koordinatörlüğe devam okula bir uğrarız...