:+1: :+1:erakcora' Alıntı:yedek anahtarı kaybetme yeter.
akşam akşam nerden aklına gelir böyle şeyler hocam ağzını hayrı aç.erakcora' Alıntı:En sakat iş yangın arkadaşlar. Araba kendi kendine yanarsa , ayvayı yeriz. Birisinin yakması lazım.![]()
İki defa arka çapraz camı açık unutmuşum (çocuk açmış bende fark etmemişim) araca girdiler gözlükle neyi çaldılar biliyor musun tahmin bile edemezsin. Bahsederken bile ashabım bozuluyor eğer o an elime geçirebilseydim eleman elimde kalırdı.giryan' Alıntı:Ben de torpido gözünden ruhsatı hiç çıkartmayanlardanım. "Yanına al." diyen hocalarım gerekçelerini belirtebilirler mi?
hasari' Alıntı:İki defa arka çapraz camı açık unutmuşum (çocuk açmış bende fark etmemişim) araca girdiler gözlükle neyi çaldılar biliyor musun tahmin bile edemezsin. Bahsederken bile ashabım bozuluyor eğer o an elime geçirebilseydim eleman elimde kalırdı.giryan' Alıntı:Ben de torpido gözünden ruhsatı hiç çıkartmayanlardanım. "Yanına al." diyen hocalarım gerekçelerini belirtebilirler mi?
Ey...güneş gözlüğümü çaldın önemli değil aracın kitapçığını alıp...töbe töbe...ne yapacaksın. Yaaa adam kitapçığa göz dikmiş düşünebiliyor musun kim bilir ruhsatı bulsa ne yapardı. Ha birde çocuğun bisküvisi vardı onu çalmışlardı.
Ayrıca aracın çalınırsa atıyorum polis durdurdu adam ehliyetle ruhsatı gösterip kolayca geçebilir çoğu zaman sistemden çalıntı olup olmadığı kontrol edilmiyor.
Aynen.giryan' Alıntı:hasari' Alıntı:İki defa arka çapraz camı açık unutmuşum (çocuk açmış bende fark etmemişim) araca girdiler gözlükle neyi çaldılar biliyor musun tahmin bile edemezsin. Bahsederken bile ashabım bozuluyor eğer o an elime geçirebilseydim eleman elimde kalırdı.giryan' Alıntı:Ben de torpido gözünden ruhsatı hiç çıkartmayanlardanım. "Yanına al." diyen hocalarım gerekçelerini belirtebilirler mi?
Ey...güneş gözlüğümü çaldın önemli değil aracın kitapçığını alıp...töbe töbe...ne yapacaksın. Yaaa adam kitapçığa göz dikmiş düşünebiliyor musun kim bilir ruhsatı bulsa ne yapardı. Ha birde çocuğun bisküvisi vardı onu çalmışlardı.
Ayrıca aracın çalınırsa atıyorum polis durdurdu adam ehliyetle ruhsatı gösterip kolayca geçebilir çoğu zaman sistemden çalıntı olup olmadığı kontrol edilmiyor.
Hırsızın da hayırlısı be hocam = )
coderfree' Alıntı:Şimdi benim ruhsat, kasko poliçesi falan hep arabada duruyor, yedek anahtar ise evde. Allah korusun araba çalınmış olsa kasko bedeli karşılar mı?
Karşılaması lazım sistemlerinde kayıtların bulunuyordur.coderfree' Alıntı:Şimdi benim ruhsat, kasko poliçesi falan hep arabada duruyor, yedek anahtar ise evde. Allah korusun araba çalınmış olsa kasko bedeli karşılar mı?
aakcakaza' Alıntı:coderfree' Alıntı:Şimdi benim ruhsat, kasko poliçesi falan hep arabada duruyor, yedek anahtar ise evde. Allah korusun araba çalınmış olsa kasko bedeli karşılar mı?