root meselesi ve kral

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan piyemi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

piyemi

Aktif Üye
tabletlere root atılması ile ilgili bir çok arkadaş paylaşım yapılmasından veya root atılması işleminden rahatsızlık duyuyor,yakınıyor, şikayet ediyor. Asıl sorgulanması gereken şey daha alt yapı hazır değilken, eğitim içerikleri hazırlanmamışken daha da önemlisi tableti kullanacak kişiye tablet veya etkileşimli tahta ile ilgili bir farkındalık kazandırılmamışken, tabletlerin şu anda öğretmen ve öğrenci için hiç bir somut anlamı yokken yani daha açık söylemek gerekirse bakanlık asıl önemli konuları atlayıp işin popileritesi, reklamı aşamasına önem veriyorken, biz neyi korumaya çalışıyoruz (ki rootlamak korumamak mı ayrı bir mevzu), bırakın arkadaşlar isteyen rootlasın veya rootlamasın. "kraldan çok kral olmak" bu gibi durumlar için kullanılmış iyi bir cümle.(Şunu da belirtmekte fayda görüyorum, bir bilgisayar öğretmeni olarak akıllı telefon olsun tablet olsun rootlayıp kullanmayı hep tercih etmişimdir, kullandığım cihazın tüm ayarlarının kontrolümde olması kötü bir şey değildir, bilene avantajdır)

piyemi' Alıntı:
tabletlere root atılması ile ilgili bir çok arkadaş paylaşım yapılmasından veya root atılması işleminden rahatsızlık duyuyor,yakınıyor, şikayet ediyor. Asıl sorgulanması gereken şey daha alt yapı hazır değilken, eğitim içerikleri hazırlanmamışken daha da önemlisi tableti kullanacak kişiye tablet veya etkileşimli tahta ile ilgili bir farkındalık kazandırılmamışken, tabletlerin şu anda öğretmen ve öğrenci için hiç bir somut anlamı yokken yani daha açık söylemek gerekirse bakanlık asıl önemli konuları atlayıp işin popileritesi, reklamı aşamasına önem veriyorken, biz neyi korumaya çalışıyoruz (ki rootlamak korumamak mı ayrı bir mevzu), bırakın arkadaşlar isteyen rootlasın veya rootlamasın. "kraldan çok kral olmak" bu gibi durumlar için kullanılmış iyi bir cümle.(Şunu da belirtmekte fayda görüyorum, bir bilgisayar öğretmeni olarak akıllı telefon olsun tablet olsun rootlayıp kullanmayı hep tercih etmişimdir, kullandığım cihazın tüm ayarlarının kontrolümde olması kötü bir şey değildir, bilene avantajdır)

Aynen :+1: :+1: :alkis:

tableti denemedim ama, telefon root'suz kesinlikle kullanılmaz... Samsung GT-I8160... gereksiz öyle çok öteberi var ki... Bırakın isteyen istediğini yapsın...

Mardin kapısından atla ya ma dıım,
tabletim de olma dıı, rooot la ya maa dıımm.

Biz rootlamak yasaklansın felan demiyozki,
rootlamak isteyen ve rootlamak isteyenlerle uğraşmak isteyenler buluşturulsun diyoruz.

Bilenler Bilmeyene Öğretsin

Bir gün Nasrettin Hoca Cami'de kürüsye çıkmış herkes toplanmış Nasrettin Hoca demiş ki:
''Bügün size ne anlatacağım biliyormusunuz'' demiş.
Camidekiler ''hayır'' demişler.
Nasrettin Hoca da kendiniz öğrenirsiniz boşver demiş .

2.gün yine camide kürsüye çıkmış herkes etrafına toplanmış Nasrettin Hoca demiş ki:
''Bugün size ne anlatacağım biliyormusunuz demiş?'' demiş.
Bu sefer ''biliyoz'' demişler. Nasrettin Hoca madem biliyosunuz anlatmama gerek yok demiş.

3.gün gitmiş bu sefer herkes anlaşmış yarısı biliyoz yarısı bilmiyoz diyeceklermiş.
Sonra Nasrettin Hoca sormuş ''Bugün size ne anlatacağım biliyomusunuz demiş''.
Yarısı ''evet'' yarısı ''hayır'' demiş.

Nasrettin Hoca da bilenler bilmeyene öğretsin demiş.

BBNET
Geri