roaccutane kullanan varmı?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ege
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

ege

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar bu ilaçtan kullananınız varmı? liseliler çok kullanıyor, evli olmadıkları ve yaş sınırları düşünüldüğünde normalde. ilacın kalıntılarını vücut en az ne kadar sürede vücuttan atar? doktor 1 ay dedi eczacı 1 yıl? kafam karışıkkkk ve 30 unda başım sivilcelerle fena halde dertteee:(((((

ben kullandım hocam hem de 2 kez.çok da memnun kaldım.her ay testlerimi düzenli yaptırdım.bir sorun çıkmadı.ama tabi haftada 3-4 gün 1 saat yürüyüş yaptım.Yediklerime dikkat ettim.Karaciğeri çok yorduğu için kolesterole dikkat etmek gerekiyor.

Ben 2ay kadar fln kullandim ama tedaviyi yarim biraktim. ama rastgele kullanmamalisiniz. Yanlis hatirlamiyorsam karaciger fonksiyonlarina etkisi oldugu icin ayda 1 defa kan testi yaptirmaniz gerekir. once sivilce probleminin donemsel, stres, beslenme kaynakli olmadigina emin olmak gerek. problem cilt altinda mi yoksa daha derinde yani hormon vs kaynakli mi. Ozetle roaccutane diger tedavilerden sonra en son nokta. Ben roaccutane kullanmadan once en az 5-6farkli tedavi denemistim.

peki vücut ilaç kalıntılarından ne kadar sürede kurtuluyor bi bilginiz varmı? doktor sakat doğumlar falan filan dedikçe kafam karıştııı?nettede ne kadar çok şey yazılıp çizilmiş

BBNET
Geri