O ozlem22 Süper Üye Süper Üye Mesajlar 2,028 11 Ekim 2012 #1 arkadaşlar okul sitesi için banner yapıcam da ekteki resimdeki gibi okul resminin etrafını photoshop ya da fireworkste nasıl silikleştirebilirim??? Ekli dosyalar resim.JPG 6.1 KB · Görüntüleme: 1,858
arkadaşlar okul sitesi için banner yapıcam da ekteki resimdeki gibi okul resminin etrafını photoshop ya da fireworkste nasıl silikleştirebilirim???
yusufpb Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 464 11 Ekim 2012 #2 ben olsam ps de 1. katmana açıktan koyuya gradyan yaparım 2.katamana resimi koyup, yumuşak bir silgiyle mavi katmanı silerim, birazda opaciyt :shock:
ben olsam ps de 1. katmana açıktan koyuya gradyan yaparım 2.katamana resimi koyup, yumuşak bir silgiyle mavi katmanı silerim, birazda opaciyt :shock:
S serkanaytekin Süper Üye Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 977 11 Ekim 2012 #3 Hocam ps de resme katman maskesi ekle, gradyan renklerden (beyaz olacak) darbeleri sürükle bırak...
A alwaysonline Aktif Üye Mesajlar 199 11 Ekim 2012 #5 hocam yeni bir sayfa aç dosya/yeni arka plan içeriği saydam olsun banner resmini bu sayfa üzerine kopyala yapıştırla at silgiyi seçip fırça büyüklüğünü 100-200 civarı bişey yap deneme yanılmayla doğru fırçayı göreceksin. ben bu yöntemi kullanıyorum genelde
hocam yeni bir sayfa aç dosya/yeni arka plan içeriği saydam olsun banner resmini bu sayfa üzerine kopyala yapıştırla at silgiyi seçip fırça büyüklüğünü 100-200 civarı bişey yap deneme yanılmayla doğru fırçayı göreceksin. ben bu yöntemi kullanıyorum genelde