Resmi Yazı Gerek- Kadrosundaki derslerin en az güne yerleşti

Kodla Büyü

mustafa_ogr

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Kadromun bulunduğu okul dışında BTR görevini yürütüyorum. Kendi okulumdaki derslerin dağılımının en az güne gelmesi gerektiği konusundaki resmi yazı gerek. Ben böyle bir yazı olduğunu hatırlıyorum. Yanlışım varsa beni düzeltin.
Bakanlığın bu konuda resmi yazısı var mı? Varsa elinde olan veya linki bulunan bana gönderebilir mi?

Teşekkürler.. Saygılar...

art niyet varsa okul idaresi yapamadım der çıkar işin içinden bu konuda resmi yazıda bulsan nafile, tereddüt edilen hususlarda böyle bir yazı vardı ama tavsiye niteliğindeydi.

hocam dersinizin olduğu günlerde BTR olduğunuz okula gitme zorunluluğunuz yok değil mi?

hastasıyız dede' Alıntı:
art niyet varsa okul idaresi yapamadım der çıkar işin içinden bu konuda resmi yazıda bulsan nafile, tereddüt edilen hususlarda böyle bir yazı vardı ama tavsiye niteliğindeydi.

Hocam ben idareye şartları karşılayan bir program verdim zaten. İşin içinde başka iş var hocam...

yasarcan' Alıntı:
hocam dersinizin olduğu günlerde BTR olduğunuz okula gitme zorunluluğunuz yok değil mi?

Eğer BTR görevlendirildiğimiz okula, dersten sonra gitme şansı varsa gitmek gerekiyor diye biliyorum. Ve benim kadromun bulunduğu okul sabahçı. görevlendirildiğim okul ise tam gün. Ve eğer derslerimi yaydıkları programı devreye koyarlarsa, benim 4 gün bir okuldan çıkıp diğer okula gitmem gerekebilir.

Henüz bu söylediğim hayata geçmedi. Ben şimdiden tedbirimi almak istiyorum.Eğer hayata geçerse, BTR görevlendirmemin bulunduğu okul idaresini devreye koymayı da düşünüyorum.

BBNET
Geri