A acan23 Site Gezgini Mesajlar 44 10 Kasım 2010 #1 Arkadaşlar bazı karikatürleri A3 boyutuna büyütmem gerekiyor. Elinizde Resmi fazla bozmadan büyüten program var mı?
Arkadaşlar bazı karikatürleri A3 boyutuna büyütmem gerekiyor. Elinizde Resmi fazla bozmadan büyüten program var mı?
s_kajmeran Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 3,888 10 Kasım 2010 #2 Re: Resimleri Bozmadan A3 Boyutuna Getirme..Acillll Yardımmm "Picture Manager" le hallediyorum ben o tarz işleri hocam... a3 boyutuna göre ayarlarsın accık zahmetli ama işe yarıyor... Kolay gelsin...
Re: Resimleri Bozmadan A3 Boyutuna Getirme..Acillll Yardımmm "Picture Manager" le hallediyorum ben o tarz işleri hocam... a3 boyutuna göre ayarlarsın accık zahmetli ama işe yarıyor... Kolay gelsin...
A acan23 Site Gezgini Mesajlar 44 10 Kasım 2010 #3 Re: Resimleri Bozmadan A3 Boyutuna Getirme..Acillll Yardımmm Teşekkürler Hocam Hallettim...
hasari Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 13,478 10 Kasım 2010 #4 Re: Resimleri Bozmadan A3 Boyutuna Getirme..Acillll Yardımmm şu ders faydalı olabilir. goruntulu-anlatimlar-f193/ps4-te-kaliteyi-bozmadan-resim-buyutme-video-t37647.html PhotoZoom Pro adında bir program var onuda deneyebilirsin.
Re: Resimleri Bozmadan A3 Boyutuna Getirme..Acillll Yardımmm şu ders faydalı olabilir. goruntulu-anlatimlar-f193/ps4-te-kaliteyi-bozmadan-resim-buyutme-video-t37647.html PhotoZoom Pro adında bir program var onuda deneyebilirsin.