minEvoRise Süper Üye Süper Üye Mesajlar 2,349 8 Mayıs 2019 #1 Merhaba Arkadaşlar... Arduino projesinde kullanmak için bonibon şekerinden biraz daha büyük elips renkler arıyorum. Önerebileceğiniz bişey var mı? Biraz acil. Bu şekerlerden birazcık daha büyük olacak. Ve çok renkli olacak.
Merhaba Arkadaşlar... Arduino projesinde kullanmak için bonibon şekerinden biraz daha büyük elips renkler arıyorum. Önerebileceğiniz bişey var mı? Biraz acil. Bu şekerlerden birazcık daha büyük olacak. Ve çok renkli olacak.
xtasy Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 585 8 Mayıs 2019 #2 bu avmlerde falan şekerciler oluyor envai çeşit jelibon falan görüyorum onlar iş görmez mi
A ahmetismet Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,016 8 Mayıs 2019 #5 Düğme olabilir, oyun pulu olabilir. İmkanınız var mı bilmiyorum ama 3d yazıcı varsa kendiniz de basabilirsiniz.
Düğme olabilir, oyun pulu olabilir. İmkanınız var mı bilmiyorum ama 3d yazıcı varsa kendiniz de basabilirsiniz.
minEvoRise Süper Üye Süper Üye Mesajlar 2,349 9 Mayıs 2019 #6 ahmetismet' Alıntı: Düğme olabilir, oyun pulu olabilir. İmkanınız var mı bilmiyorum ama 3d yazıcı varsa kendiniz de basabilirsiniz. Genişletmek için tıkla ... 3d yazıcı yok hocam malesef. İşin enteresan tarafı yakınlarımda da yok. İlçede bile yok.
ahmetismet' Alıntı: Düğme olabilir, oyun pulu olabilir. İmkanınız var mı bilmiyorum ama 3d yazıcı varsa kendiniz de basabilirsiniz. Genişletmek için tıkla ... 3d yazıcı yok hocam malesef. İşin enteresan tarafı yakınlarımda da yok. İlçede bile yok.