resim yüklenmiyor?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Anonymous
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
A

Anonymous

Misafir
arkadaşlar resim yüklemeye çalıştığım zaman sürekli bu msjı alıyorum ? neden acaba ?
Yüklenen Dosya : resim.jpg
Yüklenen Dosyanın Boyutu : 0 Byte
Dosyanın boyutu en fazla 5 MB olabilir.
Sadece Jpeg, Png, Gif dosya türlerini yükleyebilirsiniz...!!!

Sayın Hocalarım,

Resimlerinizin çözünürlükleri 72 DPI olması gerekiyor. Büyük ihtimal ondandır. Düzeltip tekrar yüklemeyi deneyin.

İyi çalışmalar.

Sayın Hocalarım,

İE9'da resim boyutu 1 MB altında bir kaç tane resim yükledim. Sıkıntı olmadı.

İyi çalışmalar.

arkadaşlar bütün tarayıcılarda denedim ie, firefox, chrome vs. ama fotoğraf yükleyemiyorum :verymad:
şöyle hata veriyor sistem
Yüklenen Dosya : resim.jpg
Yüklenen Dosyanın Boyutu : 0 Byte
Dosyanın boyutu en fazla 5 MB olabilir.
Sadece Jpeg, Png, Gif dosya türlerini yükleyebilirsiniz...
Fotoğraf yükleyebilen var mı ???

şu an bende avatar resimleri görünmüyor siteye eklenen resimler ve zip dosyaları inmiyor.

hocam bağlantı hızıyla ilgili diye düşünüyorum. öğretmenler odasında tarih öncesi bir makina var oradan ekleyemedim. 2 dk sonra bt sınıfında ilk denemede oldu! birde inatlaşmamak gerek. aynı resmi eklemeye devam ettikçe hata veriyor bazen. ilgili galeriye girin sıfır boyutlu resmi silin ve tekrar orjinal resmi yüklemeyi deneyin!

Demhar' Alıntı:
hocam bağlantı hızıyla ilgili diye düşünüyorum. öğretmenler odasında tarih öncesi bir makina var oradan ekleyemedim. 2 dk sonra bt sınıfında ilk denemede oldu! birde inatlaşmamak gerek. aynı resmi eklemeye devam ettikçe hata veriyor bazen. ilgili galeriye girin sıfır boyutlu resmi silin ve tekrar orjinal resmi yüklemeyi deneyin!
deniyorum hocam teşekkür ederim

BBNET
Geri