Resim ekleme sorunu(beyaz ekran çıkıyor)

Kodla Büyü

allpier

Aktif Üye
Arkadaşlar önce sorunu anlatayım alta resimlerini de ekleyeceğim.
hiçbir sorunum yoktu gayet güzel kullanıyordum paneli fakat 20 gündür falan resim ekleyemiyorum siteye destek bölümüne yazdım 2 defa çözüm olmadı. birde burada şansımı deniyorum.

galeriye resim ekliyorum normalde ekledikten sonra resimleri gösterir fakat bu sorun başladığından beri resmi yüklüyor kaç adet olursa olsun %100 oluyor sonra beyaz ekran çıkıyor ve öyle kalıyor mecburen sayfa yeniliyorum bakıyorum resimler yok.

farklı tarayıcılarda (chrome,ie,yandex,mozilla) hatta evdeki bilgisayarda okulda farklı bilgisayarlarda denedim hepsinde de aynı problem var.geçmişi sildim tarayıcı güncelledim belki pek alakalı değil ama java, flash player güncelledim yine olmadı.

bir çözüm önerisine ihtiyacım var.lütfen yardım edin.
1resimleri ekliyorum
2resimleri yüklüyor
3resimdeki beyaz ekran öylece kalıyoor

Ekli dosyalar

• 1.jpg
    1.jpg
    167.9 KB · Görüntüleme: 878
  • 22.jpg
    22.jpg
    180.1 KB · Görüntüleme: 877
  • 3.jpg
    3.jpg
    44.7 KB · Görüntüleme: 876
ben de bir de şu uyarı var

Ekli dosyalar

• resim ekleme.jpg
    resim ekleme.jpg
    14.5 KB · Görüntüleme: 853
resim çok büyük olunca yapıyor veya belli bir MB aşınca... küçültüp deneyin yüklemeyi...

refleto' Alıntı:
resim çok büyük olunca yapıyor veya belli bir MB aşınca... küçültüp deneyin yüklemeyi...

daha önce küçültmüştüm aslında boyutlarını ama siz dedikten sonra tekrar ve ciddi anlamda küçülttüm fotoğrafların boyutlarını(100-200kb arası yaptım) düzeldi sorun kalmadı. teşekkür ederim.

iki farklı okulda görev yapıyorum..
birinci okulda problem yok.. herşey gayet normal.
ikinci okulda ise fotograf eklerken hata veriyor..
bence sorun farklı yerlerde

BBNET
Geri