renault megane 2

Kodla Büyü

alley_upp

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadaslar 2005-2006 model dizel bir renault sedan megane 2 almayı dusunuyorum gercekcı fıyatlar nasıl nette baya sısırmısler ve kullananların araba hakkında yorumlarını alayım.....

bende kullanıyorum 2006 model dizel var. temizi 22.000 tl eder. Bu genişlikte bu kadar az yakan ve bu fiyata başka araç bulmazsın ben bulamadım, yoksa megane almazdım. Arada masraf çıkarsa seviyorum tipi güzel. Yalnız ön taraftan gelen tıkırtılar insanı deli edebilir.

hocam nerelısınız ve arabanızın paketı ne bı de yakıt olarak 100 e kac yakıyor mesela?

Bende 2006 Model Expressinon Plus var. yalnız dziel değil benzinli . Genel olarak memnunum. Lpg ile uzun yolda 170 şehir içi 220-230 arası yakıyor. dizelleri bilidiğim kadarı ile daha az yakıyor. piyasada 2006 expression dizel olanı temizse 23.000-25.000 arası gider.

hocam genelde uzun yolda kullanıyorum 100 km 4.6 lt yazıyor ekranda, aldıgım mazota görede dogru gözüküyor.

mk_2007' Alıntı:
Bende 2006 Model Expressinon Plus var. yalnız dziel değil benzinli . Genel olarak memnunum. Lpg ile uzun yolda 170 şehir içi 220-230 arası yakıyor. dizelleri bilidiğim kadarı ile daha az yakıyor. piyasada 2006 expression dizel olanı temizse 23.000-25.000 arası gider.
hocam bana sızınkının dızelı olsa cok super olur bakalım bu haftadan ıtıbaren pazarları gezmeye baslayacagım hataydayım bu arada...

sisss' Alıntı:
hocam genelde uzun yolda kullanıyorum 100 km 4.6 lt yazıyor ekranda, aldıgım mazota görede dogru gözüküyor.
hocam gercekten cok ıı yakıtı benım suan gorev yaptıgım okul gıt-gel 100 km suan babamın ford connectı ıle gıdıp gelıyorum 7-8 lt cıvarı yakıyor yedı bıtırdı benı :cry:

BBNET
Geri