renault fluence 1.5

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan brcdmr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

brcdmr

Aktif Üye
arkadaşlar renault fluence 1.5 dizel 105 beygir bir araç almayı düşünüyoruz. bu araç hakkındaki düşüncelerininzi öğrenmek istedim.

performansını bilmem ama tipini bi türlü beğenemedim. bide renault yani. umarım hayırlı olur.

Benim önerim;bizlerin alabileceği ve güvenlik bakımından Türkiyede Wolksvagen ve Opel araçlar alınmalı diyorum.Çünkü bu araçlar Türkiyede üretilen araçlardan daha güvenli.Aracımla kaza yaptım üç takla attım ama bizi hayata bağlayan aracın güvenliğ oldu.Benden söylemesi.

araç çok az yakıyormuş bir depo yakıtla 1300 km gidebiliyor diyorlar. birde şu an renault askeri personele çok güzel bir kampanya yapmış. değerlendirelim diyoruz.

çok tipsiz yahu arabaya bakınca insanın bir daha bakası gelmeli bence. Yeni Astra gerisi yalan :D

hocam onların deposu 60 lt..
ama bence kasasına göre çok ağır ve performansı düşük bir araç..
geçen gün yokuşta bi tanesini yedim..
arabası patlayacaktı.. ama yetişemedi..
bence de o fiyata renault alacağına 2. el temiz opel astra al..
arkadaşım sıfır astra aldı dizel 31.000 tlye..
arabada yağmur sensörü bile var..

31 bine sıfır hem de dizel astra nerde var hocam? söyle de gidip bi kaç tane alalım :)

Ekli dosyalar

• astra.JPG
    astra.JPG
    42.6 KB · Görüntüleme: 1,873
hocam full paketse bence çok iyi ben zaten bu araçaların tasarımalrını da çok beğendim. full paketlerin dizel olması herseyin otomatik olması ayrıca içi çok geniş çok rahat olması bence alın güle güle de kullnanın. Ayrıca renault arabalar TR de en rahat ve zararsız satılan araçlardan birisi.

o paraya corolla,civic,jetta,focus düşün... renaultun arabalarında şişirilmiş bir görüntü var. çamurlukla lastik arasına bir lastik daha takılır...

Ben aracı galeride gördüm. Satıcı tanıdıktı.Bagajını açtı ve bana bagaja bakmamı söyledi. bagaj kapağını açıp kapayan kocaman bir demir vardı .Çok kötü gözüküyodu sanki inşaattan alınmışta takılmış gibiydi. 20 milyona çok rahat o demiri kapatabilirlerdi ama renault türkiyede üretilen araçlarına hiç özen göstermiyo.

sıfır dizel astra 31 bin lira olanından ben de istiyorum, hocam hatta arkadaşına 500 fazla vereyim bana versin arabayı, yoksa gidip clio grand tour alacağım bak :)

zegilmez' Alıntı:
Benim önerim;bizlerin alabileceği ve güvenlik bakımından Türkiyede Wolksvagen ve Opel araçlar alınmalı diyorum.Çünkü bu araçlar Türkiyede üretilen araçlardan daha güvenli.Aracımla kaza yaptım üç takla attım ama bizi hayata bağlayan aracın güvenliğ oldu.Benden söylemesi.
sizi hayata araç değilde Allah bağlamış

crepis' Alıntı:
zegilmez' Alıntı:
sizi hayata araç değilde Allah bağlamış
orası tabiki oyle ama sen yinede önlemini alacaksın bencede orta sınıf bi paranız varsa honda,toyota,vw,opel diğerlerine pek bakmamak lazım ama malum şartlar hem ucuz hem yeni hem konforlu olsun istiyorsak bu markalarda olmuyor...

sanırım fiyatı 40 bin civarı neredeyse servet bence bütün markalara bakın test sürüşleri yapın acele karar vermeyin bencede önce toyota honda ford ww opel e bakmakta fayda var aradaki farkı görün iç döşeme kalitesine bakın tercih sizin hayırlısı olsun

Arkadaşlar umaykut hocam Renault'u ne kadar kötülese de, ben inşallah bayramdan sonra "Yeni Clio 1.2 Grand Tour Executive" alacağım.

bilgisayarhocam' Alıntı:
Arkadaşlar umaykut hocam Renault'u ne kadar kötülese de, ben inşallah bayramdan sonra "Yeni Clio 1.2 Grand Tour Executive" alacağım.
hayırlısı olsun hocam..
Allah kaza bela vermesin..
ama ben bir renault'a asla o parayı vermem..

BBNET
Geri