sizi hayata araç değilde Allah bağlamışzegilmez' Alıntı:Benim önerim;bizlerin alabileceği ve güvenlik bakımından Türkiyede Wolksvagen ve Opel araçlar alınmalı diyorum.Çünkü bu araçlar Türkiyede üretilen araçlardan daha güvenli.Aracımla kaza yaptım üç takla attım ama bizi hayata bağlayan aracın güvenliğ oldu.Benden söylemesi.
orası tabiki oyle ama sen yinede önlemini alacaksın bencede orta sınıf bi paranız varsa honda,toyota,vw,opel diğerlerine pek bakmamak lazım ama malum şartlar hem ucuz hem yeni hem konforlu olsun istiyorsak bu markalarda olmuyor...crepis' Alıntı:sizi hayata araç değilde Allah bağlamışzegilmez' Alıntı:Benim önerim;bizlerin alabileceği ve güvenlik bakımından Türkiyede Wolksvagen ve Opel araçlar alınmalı diyorum.Çünkü bu araçlar Türkiyede üretilen araçlardan daha güvenli.Aracımla kaza yaptım üç takla attım ama bizi hayata bağlayan aracın güvenliğ oldu.Benden söylemesi.
hayırlısı olsun hocam..bilgisayarhocam' Alıntı:Arkadaşlar umaykut hocam Renault'u ne kadar kötülese de, ben inşallah bayramdan sonra "Yeni Clio 1.2 Grand Tour Executive" alacağım.