Renault Clio Symbol 1.4 Authentigue(BRC LPG'li+Klima)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan BaRaNaY
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

BaRaNaY

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Araç tamamen orjinaldir, kazasız ve boyasızdır.İstenilen servise gösterilebilir.
Plaka açık verilmiştir sorgulama yapılabilir. Üst model bir araç almak için satmayı düşünüyorum...
Klima-Sürücü hava yastığı-merkezi kilit-immobilizer...
Araç 47000km dir.
Yedek anahtarı ve kitapları mevcuttur...
İtalyan malı BRC Marka sıralı LPG mevcuttur(Ruhsata işli-garantisi devam etmektedir-faturası vardır)
4 adet Kışlık-Lassa Snoway Era (garantisi devam etmektedir)
4 adet Yazlık Brigestone B330 yeni lastik mevcuttur(garantisi devam etmektedir-yol yardımı son 1.5 kaldı-faturası vardır)
Lastik zinciri de hiç kullanılmadı sıfır olarak verilecektir...
Daha önce satmayı düşünmediğim için Ağır bakımı yaptırdım. Aracın triger setini, balatalarını, vantilatör kayışını, bujilerini ve aküsünü 40000km bakımında özel reno servisinde değiştirdim.
LPG bakımları yapıldı.
Araçta sigara içilmemiştir. Aracın küllüğü kullanılmamıştır. Aracın üst döşemeleri ve koltukları tertemizdir.
Yedek lastik bir kez kullanılmıştır.
Yakıt şehir içi şehir dışı karışık kullanıma bağlı olarak 180-200Kuruş tur.
BBnet üyeleri için son fiyat 17.250TL dir. İnanın bineceğim için çok masraf yaptım...
Arkadaşlar yorum yaparken lütfen artıları göz önüne alın. Bu arabanın forumdan bir arkadaşa gitmesini yürekten isterim...
http://www.araba.com/3698702/Renault%20 ... 4%20Symbol
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-o ... 8588/detay

Hocam hayırlı satışlar...
Aracınız verdiğiniz bilgilere göre baş ağrıtmayacak ve güvenle binilecek bir araç olarak gözüküyor.Satan kişinin öğretmen olması km'nin düşük olması çok tutulan bir model olması.Bakımlı olması bunlar hep olumlu şeyler.Sadece plakadan biraz çekinebilir insanlar.Bir de Aracın Bitliste olmasından dolayı batıdaki alıcılar için uzak bir il.Hem yazlık hem kışlık lastikler BRC marka tüp.Bunlar ekstra + kazandıran şeyler.Fiyatı ne uçuk ne de düşük orta seviye.

hocam renolar triger setini 60 000 civarı değiştirirler siz neden erken davrandınız merak ettim??? :oops:

McRAM' Alıntı:
hocam renolar triger setini 60 000 civarı değiştirirler siz neden erken davrandınız merak ettim??? :oops:
Hocam 60000Km veya 5 yılda bir değişirler... Onlarında belli bir kullanım ömrü vardır...
Ben neden değiştirdim sorusuna gelince yıllardır araçlarımıza bakan ustamızın(öze reno servisi) önerisi ile değiştiğim çünkü arabayı satmayı düşünmüyordum. Araç 41000km idi ama 5 yılını tamamlamıştı ben memlekete gidene kadar 55000-60000 km bulacağı için de kendimi riske atmadım malumunuz burda usta bulmakta orjinal yedek parça bulmakta çok zor...

ismailt' Alıntı:
Hocam hayırlı satışlar...
Aracınız verdiğiniz bilgilere göre baş ağrıtmayacak ve güvenle binilecek bir araç olarak gözüküyor.Satan kişinin öğretmen olması km'nin düşük olması çok tutulan bir model olması.Bakımlı olması bunlar hep olumlu şeyler.Sadece plakadan biraz çekinebilir insanlar.Bir de Aracın Bitliste olmasından dolayı batıdaki alıcılar için uzak bir il.Hem yazlık hem kışlık lastikler BRC marka tüp.Bunlar ekstra + kazandıran şeyler.Fiyatı ne uçuk ne de düşük orta seviye.

Teşekkür ederim hocam ama burada artılardan anlayan yok... Dün akşam bir öğretmen arkadaş aradı 5 ay önce 56000Km 2006 Model Clio almış 15000TL aldım sizin aracınız neden pahalı dedi.
Bende yaklaşık arada 10000Km fark var dedim. Ayrıca kış ayında piyasa da düşüktü...
Sizin 60000Km bakımı yapılmamış dedim. Benim bakımlarım yapımış.
Benim tüpüm BRC seninki atiker.
Size Yazlık kışlık garantisi dolmamış lastik verdiler mi dedim... Hayır dedi.
Kış için sıfır zincir verdiler mi dedim hayır dedi.
Yedek anahtarı kitapçıkları faturaları varmı dedim. Hayır dedi.
Birde cabası sürtmeden dolayı bir parça lokal boya varmış...

Atiker ile BRC ne farkları var?
Atikerin her yerde ustaları var ama BRC için emin değilim. Konuyu okumuşken bilgide edinelim bilgisi olan varsa detaylı bilgi verebilir mi?

Hocam arabanız temiz ama az biraz fiyatı yüksek gibi geldi bana eğer takas düşünürsen konuşabiliriz.

hasari' Alıntı:
Atikerin her yerde ustaları var ama BRC için emin değilim. Konuyu okumuşken bilgide edinelim bilgisi olan varsa detaylı bilgi verebilir mi?

Hocam arabanız temiz ama az biraz fiyatı yüksek gibi geldi bana eğer takas düşünürsen konuşabiliriz.

Hocam sizde arabanızı ve özelliklerinizi yazın ona göre konuşalım... Fiyat konusuna gelince bu kadar artı için değer şahsım adına alacağım araba içime sinsin benim arabam gibi temiz olsun vallahi ben 1000TL fazla vermeye razıyım...
Hocam piyasada kazasız ve temiz araç bulmak çok zor... Adamlar aracın içindeki trafik setini bile alıyor ayıptır ya...

BaRaNaY' Alıntı:
hasari' Alıntı:

Hocam sizde arabanızı ve özelliklerinizi yazın ona göre konuşalım... Fiyat konusuna gelince bu kadar artı için değer şahsım adına alacağım araba içime sinsin benim arabam gibi temiz olsun vallahi ben 1000TL fazla vermeye razıyım...
Hocam piyasada kazasız ve temiz araç bulmak çok zor... Adamlar aracın içindeki trafik setini bile alıyor ayıptır ya...
2007 model peugeot 207
90000kmde
1.4 90 beygir.
Atiker sıralı sistem LPG
LPG ruhsata işli.
Muayenesini yeni (önceki ay) yaptırdım.
Genel bakımları servista yapıldı. 80.000 de triger setini değiştirdim. Balataları geçen sene değiştirmiştim.
Aküsü bir sene olmadı garanti kağıdını bile doldurmadım.
Lastiklerim Bridgestone sıfır bir kaç oldu aldım. Yol yardımı ve garantileri var.
Kasko ve Sigortasını sene başında yaptırdım. Anlaşmaya bağlı olarak bunuları devredebilirim.
Trafik seti çıkarmam.
Kar zincirler sıfır hiç kullanmadım piyasada olan en pahalıları almıştım.
Hava yastığı(sürücü ve yolcu),Klima(Anolog),Buz çözücü, Arkacam Sileceği, ABS,ESP, Ayarlanabilir direksiyon, Kol kolçağı, Cd çalar, orajinal altı tane hoparlör (bu ses sitemiyle arabadan inmek istemeyeceksin)...
Mekanik aksanında hiçbir sorun yok ve düzenli bakımlarını yaptırdım. Kapordada çizikler var oda öğrencilerim sağolsun. :x
Eğer niyetin varsa anlaşabiliriz. Ben satmayı düşünmüyorum benim araba GB , sedan bir arabaha ihtiyacım var senin arabanda bu yüzden ilgimi çekti.

hasari hocam arabanız anlattıklarınıza göre güzel ama bende geniş bir arabaya geçmek istiyorum... Bebeğimiz var... Çocuk ararbası,koltuğu derken valizlere yer kalmıyor...
aslında bir ara seat ibiza için niyeti bozdum sonradan küçük olduğu için vazgeçtim...
Bu arada kasko ve trafik sigortası anaşmalı olarak nasıl devredilir? Bilgi verebilirmisiniz...

BaRaNaY' Alıntı:
hasari hocam arabanız anlattıklarınıza göre güzel ama bende geniş bir arabaya geçmek istiyorum... Bebeğimiz var... Çocuk ararbası,koltuğu derken valizlere yer kalmıyor...
aslında bir ara seat ibiza için niyeti bozdum sonradan küçük olduğu için vazgeçtim...
Bu arada kasko ve trafik sigortası anaşmalı olarak nasıl devredilir? Bilgi verebilirmisiniz...
Bunları yeni aracınız adına geçirebiliyorsunuz. Örneğin sizin arabayı aldıktan sonra direk ona kaskomu devam ettirebilirim.
Senin behsettiğin gibi ben aracı aldığımda içi bomboştu LPG ve benzin sıfırdı nerdeyse hava yapacaktı. Bu adam bu arabaya nasıl biniyordu diye hayret etmiştim. Sigortasını ve kaskosunu aldığım araçtan iptal etti ve yeni aracına yaptırdı.

Araba için canını sıkma zaten bende pek niyetli değildim senin araç temizdi ve sedandı diye niyetlendim. :)

Arabayı sattım... Ama şu an ne alacağım nasıl alacağım kara kara düşünüyorum... ismailt hocama sorycam bende....

BBNET
Geri