Renault Clio IV 1,5 dci Hakkında

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan btrffd
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

btrffd

Aktif Üye
Arkadaşlar öncelikle herkese merhabalar. Beğenmiş olduğum bir araç hakkında yorumlarınızı bekliyorum. Artıları ve eksileri ile daha önce bu araç hakkında tecrübeli olan arkadaşlarımın yorumları çok önemli.
Gerek yakıt konusunda gerekse de gösteriş olarak çok beğendim. Ama sizler ne dersiniz merakla bekliyorum. Saygılar
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-o ... 1630/detay

Ekli dosyalar

• clio.jpg
    clio.jpg
    60 KB · Görüntüleme: 746
Bende Clio IV 1.2 var yakıt tüketimi iyi ben memnunum ki bu aracın yakıt tüketimi çok daha iyidir ve çok daha iyi bir performans sunar. Konfor olarak bu sınıf bir arabaya göre yine bence iyi. Donanım olarak zaten dolu bir araba bunu bilirsiniz biraz inceledi iseniz. Kötü tarafı ise sağdan soldan değişik sesler geliyor zaman zaman.

Az yakar, seri bir arabadır, şık görünümlüdür.
Ama çok kaliteli değildir özellikle bir polo, fiesta, corsa gibi araçlarla kıyaslanınca.
Kararınızı ona göre vern. Ya ucuza yüksek model sahibi olmak ya da aynı paraya daha düşük model daha sağlam kaliteli araba almak?

bu aralar pek değer kaybetmez hocam. eğer bu arkadaş 2013 te bu arabayı aldıysa zaten 43000 e falan almıştır. bak bir buçuk yıl geçti. aldığı paraya satışa çıkarmış ve satabiliyor. bu araç ilk çıktığı zamandan 6 ay içinde yaklaşık 6000 TL zam gelmiş bir araç malum ötv vs den dolayı da fiyatlar uçtu. o yüzden kolay kolay değer kaybetmez.

Bir de eğer markaya-modele karar verdiysen ve aracı binmek için alıyorsan değer kaybına çok bakmamalısın.(bizm ülkede belli markalar her zaman satar.) diğer markaların kötü olduğu anlamına gelmiyor. Alıcısı az ÖR: Alfa Romeo, Volvo

faskerhat' Alıntı:
Az yakar, seri bir arabadır, şık görünümlüdür.
Ama çok kaliteli değildir özellikle bir polo, fiesta, corsa gibi araçlarla kıyaslanınca.
Kararınızı ona göre vern. Ya ucuza yüksek model sahibi olmak ya da aynı paraya daha düşük model daha sağlam kaliteli araba almak?

:+1:

bende de 1.5 dci var. kilometresi çok olmasın dizel motorların yenilenmesi pahalı. Turbo olduğu için çok az yer
iyi kaçar.yağın yakıtını kaliteli kullanırsan yaz kış sıkıntı yaşamazsın

2012 aralıktan beri bu aracı kullanıp 30.000 km yapmış biri olarak ben de bir yorum yapayım.
Aracın en belirgin özelliği yakıt tüketimidir. şehir içi 5-6 lt arası şdışı da fabrika değerlerine çok yakın olarak 3.5-4.0 litre arası bir tüketimi söz konusudur.
Dizel araç bakımları pahalı diye çok yorum yaparlar hiç de öyle değil 1. yıl bakımım 225 TL 2. yıl bakımım da 300 TL idi.
Bunun dışında yol tutuş fena değildir, 150-160 km lere rahat çıkarak yolculuk yapabilirsin.

Arka koltuk diz mesafesi, ses yalıtımı eksi yanlarıdır.(Sonuçta araç B sınıfıdır)
Araçları fiyatlarına göre kıyaslarken hangi sınıfta bulunduğuna bakarsanız, bu araç kendi sınıfında alınacak en ideal araçtır diyebilirim rahatlıkla.

alacağınız ilana baktım ama göremedim 90 bg mi 75 bg mi ?
90bg bir araçsa performansı da tatmin edici olacaktır ;)

maalesef çeyrek altın alır gibi karar verilen ülkemizde kimse belki de istediği arabaya binemiyor. biraz da mahalle baskısı olur çekincesi. hocam bu araba bence hoşunuza gitmiş hiç düşünmeyin alın kaliteye falan da takılmadan

BBNET
Geri